• Haberler
  • Magazin
  • Buse Meral'in performansı çok konuşuldu! Buse Meral kimdir?

Buse Meral'in performansı çok konuşuldu! Buse Meral kimdir?

O Ses Türkiye yılbaşı bölümünün özel konuğu olan Buse Meral performansıyla büyük ses getirdi. Herkesin merak ettiği Buse Meral kimdir?

Buse Meral, O Ses Türkiye Yılbaşı özel konukları arasında yer alıyor. 1999 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Buse Meral, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi aldıktan sonra ilk oyunculuk deneyimini TRT 1 ekranında yayınlanan Ege'nin Hamsisi adlı dizide yaşadı. İşte Buse Meral hayatı ve oynadığı diziler hakkında tüm detaylar...

Buse Meral hayatı ve kariyerine ilişkin bilgiler yakından takip edilmeye devam ediyor. O Ses Türkiye Yılbaşı özel konukları arasında yer alan Buse Meral ilk oyunculuk deneyimini 2018 yılında TRT 1 ekranında yayınlanan Ege'nin Hamsisi adlı dizide yaşadı. Son olarak Vermem Seni Ellere adlı dizide rol alan Buse Meral'ın 'buseemeraal' adlı Instagram hesabında 333 bin takipçisi bulunuyor.

KİMDİR?

Buse Meral, 25 Temmuz 1999 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde tiyatro eğitimi alan Buse Meral, ilk dizi oyunculuğu deneyimini 2018 yılında Ege'nin Hamsisi dizisinde Derya Çınar karakteri ile yaşadı. Buse Meral, 1.67 metre boyunda, 51 kilo ve Aslan burcudur.

DİZİLERİ

Vermem Seni Ellere Vermem (TV Dizisi 2023)

Destan (TV Dizisi 2021)

Uyanış: Büyük Selçuklu (Mahmelek, TV Dizisi 2020-2021)

Elimi Bırakma (Damla, TV Dizisi 2019)

Tek Yürek (Serenay, TV Dizisi 2019)

Gülperi (Begüm, TV Dizisi 2018)

Bizim Hikaye (Pelin, TV Dizisi 2018)

Ege'nin Hamsisi (Derya Çınar, TV Dizisi 2018)

Bakmadan Geçme