Blue Eye Samurai 2. Sezon Ne Zaman Gelecek?

Netflix'te geçtiğimiz ay yayınlanan ve oldukça popüler olan animasyon dizisi Blue Eye Samurai için ikinci sezon onayı geldi.

"Bu projeye başladığımızda, Edo dönemi Japonya'sında geçen bu çok kişisel hikâyeyi alıp mümkün olan en otantik ve güzel şekilde hayata geçirme taahhüdünde bulunduk. Animatörlerimiz, tarihçilerimiz, müzisyenlerimiz, dövüş sanatçılarımız ve seslendirme kadromuz bunu beklentilerimizin ötesinde gerçeğe dönüştürdü."

"Tüm ekibimize ve dünyanın dört bir yanından Mizu'ya ve onun intikam sürecine böylesine tutku ile yaklaşan izleyicilerimize müteşekkiriz. Mizu'nun dökecek daha çok kanı var! Netflix'teki inanılmaz ortaklarımıza bu yolculuğun devam etmesine izin verdikleri için minnettarız."

Blue Eye Samurai’ın 2. Sezonunun kesin yayın tarihi ileri bir tarihte açıklanacak. Yeni sezonla beraber mavi gözlü samurayımızın intikam macerasının onu dünyanın diğer ucuna götürmesini izleyeceğiz.

Blue Eye Samurai’ın Konusu ne?

Blue Eye Samurai, Edo dönemi Japonya'sında Japonya’nın sınırlarını tamamen kapattığı ve özellikle Avrupalıların ülkeye girişinin yasaklandığı bir alternatif zamanda, yasaktan önce Japonya’da bulunan 4 Avrupalıdan birinin çocuğu olan Mizu’nun hikayesi. Mizu, melez olduğu için dışlanan ve bu yüzden de babası olma potansiyeline sahip bu 4 Avrupalıya karşı intikam arayışında olan bir samuray olarak intikamı ile arasına giren herkesi kılıçtan geçirmeye hazır.

Şu anda Rotten Tomatoes'da yüzde 100 eleştiri ve yüzde 96 izleyici puanına sahip olan dizi, eleştirmenler tarafından görsel olarak çarpıcı animasyon tarzı yüzünden övülüyor. Pek çok yayıncıda kesintiler nedeniyle animasyonlar sıkıntılar yaşanırken, Netflix Blue Eye Samurai, Pluto ve Castlevania gibi beğenilen projelerle önemli başarılar kazandı.

Bakmadan Geçme