Atletico Madrid Inter Maçı Canlı İzle 13 Mart 2024

Atletico Madrid Inter Maçı Canlı İzle 13 Mart 2024... Atletico Madrid ile Inter, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Atletico Madrid – Inter, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 maçı, 13-03-2024 Çarşamba günü CBC Sport, Exxen TV, Exxen, kanal(lar)ından yayınlanacak. Maçın başlama saati 23:00.

AVANTAJ İNTER'DE!

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Atletico Madrid, İtalyan devi İnter’i ağırlıyor. İtalya’da oynanan ilk karşılaşmada Hakan Çalhanoğlu’nun top koşturduğu İnter rakibini 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Diego Simeone’nin öğrencileri, taraftarlarının etkisiyle mücadeleyi kazanarak adını çeyrek finale yazdırmanın hesalarını yapıyor. İtalyan takımı her türlü beraberlik ve galibiyette tur atlayan takım olacak.

Devler Ligi’nde heyecan Atletico Madrid - İnter maçıyla devam edecek. Bu sezon A Milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu’nun formasını giydiği İnter performansıyla göz dolduruyor. İtalya Ligi’nde zirvenin sahibi olan İnter, Avrupa’da adını çeyrek finale yazdırmak için sahaya çıkacak. Diego Simeone’nin çalıştırdığı Atletico Madrid ise İspanya’da şampiyonluk mücadelesinden uzakta kalırken rotayı Avrupa’ya çevirdi. Atletico Madrid bu sezon Avrupa’da ilk mağlubiyetini İnter karşısında aldı.

ÜCRETSİZ İZLENEBİLİYOR!

Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda İnter’i ağırlıyor. Civitas Metropolitano Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma  saat 23.00’te başlayacak. Karşılaşma Exxen ve CBC Sport üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ