31 Mart 2024 Seçim Günü Hava Nasıl Olacak?

31 Mart 2024'te yapılacak Mahalli İdareler seçiminde havanın nasıl olacağı merak konusu oldu. Peki seçim günü hava durumu nasıl? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminleri "Seçim günü hava nasıl olacak?" sorusuna cevap oldu. İşte 31 Mart 2024 seçim günü hava durumu tahminleri...

Yurt genelinde sıcaklık artıyor. Seçim günü, az bulutlu ve açık bir hava olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre; yurt genelinde sıcaklık mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmin Uzmanı Abdullah Macit, "Bütün yurtta az bulutlu ve açık bir hava var. bütün bölgelerimizi ağırlıklı açık olacak. Hava sıcaklığı mevsim normallerinin 6 ila 10 derece üzerinde seyredecek" dedi.

SICAK HAVA HAFTA ORTASINA KADAR DEVAM EDECEK

Abdullah Macit sözlerini şöyle sürdürdü:

"Pazartesi, salı ve çarşamba günü aynı şekilde herhangi bir yağış beklentimiz yok. Bütün bölgelerimizi az bulutlu ve açık olmasını bekliyoruz. Dolayısıyla olumsuz bir meteorolojik hadisi yok. Denizlerimizde de herhangi bir kuvvetli rüzgar beklemiyoruz.

YAĞIŞ BEKLENTİSİ BULUNMUYOR

Macit, "İstanbul, ankara ve izmir'de de yağış beklentimiz yok. Ankara'da önümüzdeki üç gün boyunca 25-26 dereceler civarında hava sıcaklığı var. İstanbul'da 20-21 derece. İzmir'de de pazar günü 30 dereceye hava sıcaklığının ulaşmasını bekliyoruz" diye konuştu.

Bakmadan Geçme