• Haberler
  • Gündem
  • Yabancı Uyruklu Öğrencinin Kurşun Yağdırdığı Okul Müdürü Hayatını Kaybetti

Yabancı Uyruklu Öğrencinin Kurşun Yağdırdığı Okul Müdürü Hayatını Kaybetti

İstanbul'da okuldan atılan yabancı uyruklu öğrencinin silahlı saldırısına uğrayan okul müdürü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

İstanbul Eyüpsultan'da Irak asıllı bir öğrencinin, okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu ve silahla vurduğu okul müdürü İbrahim Oktugan hayatını kayetti. 

Saldırıda ağır yaralanan özel lisenin müdürü, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Olay yerinden kaçan öğrenci ve polis ekipleri tarafından yakalanan öğrencinin ise emniyetteki işlemleri sürüyor.

Alibeyköy Mahallesi Beste Sokak'taki özel lisede yabancı uyruklu bir öğrenci, okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu 74 yaşındaki okul müdürü İbrahim Oktugan'a silahla ateş etti.

Odasında uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan Oktugan, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

BAKAN TEKİN'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Acı haberi Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin sosyal medya hesabından verdi.

Tekin, başsağlığı dilediği mesajında şu ifadelere yer verdi; "Meslektaşımız İbrahim Oktugan'ın uğradığı menfur saldırı sonucu vefatını büyük bir teessürle öğrendim. Bu elim hadiseyi kınıyor, merhum eğitimcimiz İbrahim Oktugan'a yüce Allah'tan rahmet; ailesi, öğrencileri, mesai arkadaşları ve velilerimize sabır diliyorum. Hepimizi derinden etkileyen bu tür elim olayların bir daha yaşanmaması ve eğitim ortamlarının daha güvenli alanlar olması için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz."

Bakmadan Geçme