Vincent Bayındır Kimdir?

Galatasaray, Süper Lig'de liderliğini korurken, şampiyonluk yarışında Fenerbahçe ile büyük bir rekabete girmiş durumda. Hata yapmadan şampiyonluk kupasını kaldırmayı hedefleyen sarı kırmızılı kulüp, transfer çalışmalarına da önem veriyor

Galatasaray, Süper Lig'de liderliğini korurken, şampiyonluk yarışında Fenerbahçe ile büyük bir rekabete girmiş durumda. Hata yapmadan şampiyonluk kupasını kaldırmayı hedefleyen sarı kırmızılı kulüp, transfer çalışmalarına da önem veriyor. Bu kapsamda, 17 yaşındaki sağ bek Vincent Bayındır'ı transfer etti.

VİNCENT BAYINDIR KİMDİR?

Vincent Bayındır, 27 Aralık 2006'da Almanya'da dünyaya gelmiştir ve Türk asıllı Alman futbolcudur. Leipzig U19 takımında forma giyen ve aris bayındır isimli bir ikizi bulunan genç oyuncu, RB Leipzig formasıyla sahaya çıkmaktaydı.

Galatasaray'a transfer olduğunu sosyal medya üzerinden duyuran Bayındır, Leipzig'e veda ederken burada çok şey öğrendiğini ve kendisini geliştirdiğini ifade etmiştir. Ayrıca, Galatasaray için oynayacak olmanın kendisini son derece mutlu ve minnettar hissettirdiğini belirtmiştir.

Bakmadan Geçme