• Haberler
  • Medya
  • Tom Cruise'a Bugatti satışı neden yasaklandı?

Tom Cruise'a Bugatti satışı neden yasaklandı?

Kullandığı Bugatti'nin kapısını açmakta zorlanan Tom Cruise'a Bugatti satışı yasaklandı.

Yetnekli aktör Tom Cruise'ın araba koleksiyonu

Zor rollerin aktörü, dudak uçuklatan gösterileriyle meşhur olsa da gerçekleştiremediği basit bir görev, dünyanın en ünlü spor otomobillerinden birine sahip olmaktan men edilmesine neden oldu.

Cruise'un Buick Roadmaster, Ford Mustang Saleen S281, Chevrolet Chevelle SS ve Chevrolet Corvette C1 gibi ihtişamlı otomobillerden oluşan bir koleksiyona sahip olduğu biliniyor.

Bunların arasında 2005 yılında 1 milyon 900 bin dolara satın aldığı bir adet Bugatti Veyron da bulunuyordu.

Yaptığı hareket alay konusu oldu

Ünlü oyuncu, Görevimiz Tehlike III filminin Hollywood'daki Grauman'ın Çin Tiyatrosu’nda düzenlenen galasına, önceki sene satın aldığı Bugatti ile katılmış ve kırmızı halıya aracıyla gelmişti.

YouTube’ta, bugünlerde yeniden gündeme gelen ve izlenme rekorları kıran videoda Cruise, tüm dünyanın gözleri önünde aracın misafir kapısını açmakta zorlanmış ve bu anlar sosyal medyada alay konusu olmuştu.

Basından açıklama geldi

Basın kuruluşları kısa bir süre sonra Cruise'un, Fransız lüks otomobil şirketi Bugatti tarafından 'kara listeye' alındığını duyurdu. Görünüşe göre şirket, marka adının 'lekelenmesini' görmezden gelememişti.

Bugatti'nin kara listesindeki diğer isimler

Cruise’un yanı sıra ünlü boksör Floyd Mayweather, eski F1 şampiyonu Jenson Button ve İngiliz TV yapımcısı Simon Cowell gibi ünlüler de Bugatti’nin kara listesinde yer alıyor.

Bakmadan Geçme