• Haberler
  • Spor
  • Fenerbahçe Konya'da Yıkıldı! Şampiyonluk Yolunda Ağır Darbe Aldı

Fenerbahçe Konya'da Yıkıldı! Şampiyonluk Yolunda Ağır Darbe Aldı

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Konyaspor'a konuk olan Fenerbahçe, sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı. Galatasaray'ın kazandığı haftada 2 puan bırakan sarı-lacivertliler, şampiyonluk yarışında ağır yara aldı. Ligde son 3 haftaya girilirken puan farkı 6'ya yükseldi.

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile Fenerbahçe kozlarını paylaştı. Mücadele 0-0 berabere bitti.

Her iki takım da ilk 45 dakikada gol pozisyonu üretmekte zorlandı. Konyaspor bir girişimde bulunamazken, sarı-lacivertliler birkaç kez rakip kalede gol aradı. Pozisyonlardan sonuç çıkmayınca ilk devre 0-0 beraberlikle tamamlandı.

Fenerbahçe'de arka arkaya sakatlanan Osayi-Samuel ve İrfan Can Kahveci oyuna devam edemedi. Teknik direktör İsmail Kartal, 2 yıldızın yerine Mert Müldür ve Cengiz Ünder'i sahaya sürdü.

KARŞILAŞMA BAŞLADIĞI GİBİ BİTTİ

Karşılaşmanın ikinci yarısı, ilk yarıda olduğu gibi Fenerbahçe'nin oyun üstünlüğüyle geçse de her iki takımda bulduğu pozisyonları gole çeviremedi ve maç başladığı gibi 0-0 sona erdi.

PUAN FARKI 6'YA ÇIKTI

Trendyol Süper Lig'de son 3 haftaya girilirken puan farkı 6'ya yükseldi. Galatasaray'ın kazandığı haftada 2 puan bırakan sarı-lacivertliler, şampiyonluk yarışında ağır yara aldı.

Bakmadan Geçme