• Haberler
  • Yerel
  • Sulama Kanalına Düşen Küçük çocuğun Cansız Bedeni Bulundu

Sulama Kanalına Düşen Küçük çocuğun Cansız Bedeni Bulundu

Adana'da Dün akşam sulama kanalına giren 13 yaşındaki Muhammet Şerif Aras akıntıya kapılıp kaybolmuştu. Bugün ise Küçük çocuğun cansız bedenine ulaşıldı.

Adana PTT Evleri Mahallesi'ndeki sulama kanalına e giren Muhammet Şerif Aras (13), akıntıya kapılarak kaybolmuştu.

CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Durumu gören mahalleli sakini yetkililere haber vermesi üzerine mahalleye dalgıç polisler görevlendirildi.dalgıç polisler tarafından bulunan çocuğun cenazesi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Yapılan otopsinin ardından küçük çocuğun cansız bedeni ailesine teslim edildi. Bu sırada Muhammet'in ailesi Adana Adli Tıp Kurumu Morgu önünde gözyaşlarıyla bekledi.

HER TÜRLÜ ŞÜPHE İÇİNDEYİZ

Cenazenin teslimi sırasında gazetecilere konuşan Muhammet Şerif Aras’ın dayısı Yusuf Karayiğit, “Sınıf arkadaşlarıyla beraber kanala girmişler. Çocuğumuzun kıyafetlerini bulduk ama cep telefonu ve çantasını bulamadık. Her türlü şüphe içerisindeyiz.

ARKADAŞLARI HİÇ ARAMADI

Acaba arkadaşları bilerek mi attı? Yoksa şaka amaçlı bir şey miydi? Kayıp eşyalar şu an kimin elinde? Aklımıza bin bir türlü şey geliyor. Arkadaşları bizi olaydan sonra hiç aramadı. Bu çok şüphelendiriyor. Birine haber verebilirlerdi. Sudan korkardı ve yüzme bilmiyordu” ifadelerini kullandı.

Muhammet Şerif Aras’ın cenazesinin öğle namazına müteakip Buruk Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

 

MUHABİR

Bakmadan Geçme