• Haberler
  • Yerel
  • Şişli'de Büyük Facia! Çok Sayıda Ölü Var

Şişli'de Büyük Facia! Çok Sayıda Ölü Var

İstanbul Şişli'deki bir gece kulübünde çıkan yangında 27 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirildi.

İstanbul'da 16 katlı bir binanın en alt katında bulunan gece kulübünde patlamanın ardından yangın çıktı. Olayda 27 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı. İstanbul Valisi Davut Gül, yaptığı açıklamada yangının söndürüldüğünü ifade ederken, "Tadilat dolayısıyla çalışanlar hayatını kaybetti ve yaralandı." dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı arayarak bilgi aldı.

İstanbul Şişli'de yangın faciası

İstanbul'un Gayrettepe Mahallesi'nde bulunan Yıldız Posta Caddesi üzerindeki 16 katlı bir binanın -1 ve -2’nci katındaki bir eğlence mekanında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevlerin yükseldiği olay, çevredekilerin ihbarı üzerine itfaiye, sağlık ve polis ekiplerinin hızla olay yerine yönlendirilmesiyle müdahale edildi.

Polis ekipleri, yangın alanının çevresinde güvenlik önlemlerini alırken, itfaiye ekipleri ise hemen yangına müdahaleye başladı.

27 Ölü 1 kişi yaralı

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre; yangın sırasında binada bulunanların tahliye edildiği belirtilirken, yangından dolayı 27 kişinin hayatını kaybettiği ve 1 kişinin yaralandığı açıklandı. Yaralı kişinin hastaneye kaldırıldığı ve tedavi altına alındığı ifade edildi.

İstanbul Valiliği, çıkan yangınla ilgili olarak soruşturma başlatıldığını duyurdu. Yetkililer, yangının çıkış nedenini ve olayın detaylarını araştırmak üzere gerekli incelemelerin yapılacağını belirtti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Öte yandan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada olayla ilgili soruşturma başlatıldığını belirtti.


Yerlikaya, "İstanbul Beşiktaş Gayrettepe’de meydana gelen yangınla ilgili soruşturma başlatılmıştır. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Konuyla ilgili gelişmeleri kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme