• Haberler
  • Gündem
  • Simge Sağın: Ben Çok Fanatik Beşiktaşlıydım Ama Artık Değilim

Simge Sağın: Ben Çok Fanatik Beşiktaşlıydım Ama Artık Değilim

Ünlü şarkıcı Simge Eser Yenenler'in sunduğu Linç@'in programına konuk oldu. Programda Icardı ile olan ilişkisini anlatan Simge, Ben çok fanatik Beşiktaşlıydım, artık değilim dedi.

Eser Yenenler'in sunduğu Linç@’in programına konuk olan Simge Sağın çeşitli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Stadında Icardı ile söylediği şarkısı hakkında; Icardi gol attıkça şarkı çalıyor, herkes söylüyor, dinlenme sayısı yükseliyor. İnanılmaz bir başarı yaşattı şarkıya. Beni ötekileştirmeden şarkımı severek söylediler. Beni davet ettiler ve çok keyifli bir gece yaşadık ifadelerini kullandı.

ÖRNEK BİR FUTBOLCU

Programda Galatasaray'ın yıldız ismi ile ilgili görüşlerini belirten Simge Icardi'nin duruşu ve karakteri örnek oldu o yüzden seviliyor. Futbolu aştı sevgisi. Onun tatlılıkları, şarkı söylemesi, bayram kutlaması, kadınlar gününde saçını pembeye boyaması. Her şeyde örnek bir sporcu dedi.

ARTIK FANATİK DEĞİLİM

Simge Sağın ben çok fanatik bir Beşiktaşlıydım, artık değilim.Fanatikliğimi aslında geçen yıl bu olayları yaşarken bir kenara koymam gerekirdi iyikide koymuşum, yaşadığım olay fanatikliğiminde üstüne çıktı.

O kadar dinleyici karşısında hem sanatçılığımın hemde o kadar dinleyicini karşısında bir duruş sergilemem gerekiyordu, ben olması gereken doğruyu uyguladım. İyiki'de oraya gitmişim orada o An ne fanatikliliğim ne beşiktaşlılığım kaldı.Sanatçılığım ağır baştı ve müziğimin arkasında olmam gerekirdi.