Serdar Ali Çelikler Ekranlardan Çekiliyor

Trendyol Süper Ligde son zamanların en ilginç futbol maçı oynandı. Galatasaray Antalyaspor'u 2-1 yenerken verilen penaltılar, verilmeyen kartlar ve yaşanan pozisyonlar gündemden bir türlü düşmedi. VOLE'nin YouTube kanalında canlı yayın konuğu olan Serdar Ali Çelikler de maçın ardından hakem hakkında skandal ifadelerde bulundu.

Trendyol Süper Ligde son zamanların en ilginç futbol maçı oynandı. Galatasaray Antalyaspor'u 2-1 yenerken verilen penaltılar, verilmeyen kartlar ve yaşanan pozisyonlar gündemden bir türlü düşmedi. VOLE'nin YouTube kanalında canlı yayın konuğu olan Serdar Ali Çelikler de maçın ardından hakem hakkında skandal ifadelerde bulundu. Çelikler'in bu ifadeleri sosyal medyada gündem oldu.


NE OLMUŞTU?

YouTube spor programları içerisinde en çok takip edilen kanalların başında gelen Vole'de Galatasaray Antalyaspor maçını değerlendiren Serdar Ali Çelikler, Hakem Abdulkadir Bitigen hakkında açtı ağzını yumdu gözünü. İşte Çelikler'in tepki toplayan açıklamaları:


"Ahlaksızlık, şerefsizlik, tiyatro izliyoruz. Mustafa Savranlar, Kerem Demirbay gözünün önünde Erdoğan’ı tutup atıyor, faul bayrağı kaldıramıyorsun. O pozisyon az daha gol olacaktı. Gözünün önünde görmüyorsun bir de yalandan bakıyorsun. 3 kere sana “f… off” diyor duymuyorsun, görmüyorsun. Çünkü sen adam değilsin. Hakem değilsin adam da değilsin. Senin anana avradına sövseler duymayacaksın. Karına sövseler “buyur abi akşam ben getireyim” diyeceksin. O haldesin. Çünkü siz ahlaksızsınız."

SERDAR ALİ ÇELİKLER ÖZÜR DİLEDİ


Hakem Bitigen hakkında söyledikleriyle tepki toplayan Çelikler sosyal medya hesapları üzerinden özür dileyerek, "Yaşadığım sıkıntılı birkaç günün ardından 26 Şubat günkü yayında maksadını aşan, üslubumla da örtüşmeyen ifadelerim oldu. Söz konusu yayında ve akabinde özür de diledim.

Yaşananlardan ötürü çok üzgünüm. Lakin bir daha değerlendirdikten sonra kendi adıma yayınlara bir süre ara vermemin doğru olacağına kanaat getirdim. Vole ile de bu kararımı paylaştım. Bir süre aranızda olmayacağım. Herkes hakkını helal etsin." ifadelerini kullandı.

 ANLAŞMASINI SONLANDIRDI


Vole'nin en büyük iş birlikçisi konumunda bulunan Trendyol, Serdar Ali Çelikler'in açıklamalarından sonra bu ortaklığını bitirdiğini duyurdu. Trendyol, "Sporda saygı ve centilmenlik değerlerine bağlı kalmak, Trendyol olarak iş birliklerimizin temel prensibidir. Bu çerçevede, bir dijital spor kanalında sarf edildiğine üzülerek tanık olduğumuz ifadeler, kesinlikle tasvip edilemez. İlgili kanal ile olan iş birliğimizi sonlandırmış bulunmaktayız. Saygılarımızla kamuoyunun bilgisine sunarız." açıklamasını yaptı.

 


 ÖZÜR DİLEDİ

 


Serdar Ali Çelikler'in yaptığı açıklamaların kabul edilemeyeceğini söyleyen Vole, "ÖZÜR DİLERİZ: Yorumcumuz Serdar Ali Çelikler, Galatasaray - Antalyaspor maçı sonrası kullandığı ifadelerle ilgili aynı yayında ve sonrasında kişisel sosyal medya hesabından özür dilemiştir. VOLE olarak kullanılan bu dili biz de hiçbir şekilde tasvip etmiyoruz. Yaşanan olayla ilgili herkesten özür dileriz." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Bakmadan Geçme