Sedat Peker Ramazan Yardım Kolisi Hazırlattı

YouTube kanalında yaptığı yayınlarla Türkiye'de mafya-devlet-siyaset-medya ve iş dünyası arasındaki ilişkilere ilişkin gündem yaratan ifşalarda bulunması ile gündeme gelen suç örgütü lideri Sedat Peker, ramazan yardım kolisi hazırlattı.

Kırmızı bültenle aranan organize suç örgütü lideri Sedat Peker, geleneksel hale getirdiği ramazan yardım kolilerini bu sene de hazırlattı.

Bir süredir bulunduğu Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) 'dijital tecrit' altında tutulan ve hakkında ‘kırmızı bültenle’ arama kararı bulunan Sedat Peker'in hazırlattığı ramazan yardım kolileri gündem oldu.

Geçen sene de ramazan yardım kolisi hazırlatan ve kolilerin hazırlanması ve dağıtımına yardım edenlerin gözaltına alınmasının ardından bu yıl aynı organizasyon tekrarlandı.

Binlerce ramazan yardım kolisinin paletlerin üzerinde sevkiyata hazır haldeki görüntülerinin sosyal medyada paylaşılmasıyla Sedat Peker yeniden gündem oldu.

Sedat Peker, geçtiğimiz yıllarda YouTube kanalında yaptığı yayınlarla Türkiye’de mafya-devlet-siyaset-medya ve iş dünyası arasındaki ilişkilere ilişkin gündem yaratan ifşalarda bulunması ile gündeme gelmişti.

Uzun bir süredir adı duyulmayan Sedat Peker, ramazan yardım kolileri ile yeniden gündeme geldi.