• Haberler
  • TV
  • Sassuolo Inter Maçı Canlı İzle! 4 Mayıs Cumartesi

Sassuolo Inter Maçı Canlı İzle! 4 Mayıs Cumartesi

İtalya Serie A'da İnter Sassuolo'ya konuk oluyor. Saat 21:45'te başlayacak olan karşılaşmayı izlemek isteyen futbolseverler için CBC Sport ücretsiz yayın yapıyor.

Sassuolo Inter Maçı Canlı İzle! 4 Mayıs Cumartesi

İtalya Serie A’da 35. hafta heyecanı Sassuolo, İnter mücadelesiyle devam ediyor. Bu sezon Milan ve Juventus’un önünde şampiyonluğunu ilan eden İnter, ligde sadece 1 kez mağlubiyet yaşadı. Sassuolo ise düşme hattında yer alırken İnter maçından puan veya puanlarla ayrılmak istiyor. İnter’de normal sezonda şans bulamayan oyunculara forma şansı verilmesi bekleniyor.

Sassuolo bu sezon ligde beklentilerin uzağında kaldı. 34 maçta 6 galibiyet, 8 beraberlik ve 20 mağlubiyet alan İtalyan ekibi haftaya topladığı 26 puanla 19. sırada girdi. Ligin en fazla gol yiyen ve mağlubiyet yaşayan takımlarından olan Sassuolo, hedefsiz İnter karşısında sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. İnter ise 89 puanla şampiyonluğunu ilan etti. A Milli Takım’ın yıldız oyuncusu Hakan Çalhanoğlu’nun forma giydiği İnter, 34 maçta 28 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Hakan Çalhanoğlu takımına 13 gol ve 3 asistlik katkı sağladı.

Sassuolo Inter Maçı Canlı İzlemek İçin Bu Linki Kullanabilirsiniz!