• Haberler
  • TV
  • Sakla Beni 26.Bölüm İzle! 2 Mayıs Perşembe 2024

Sakla Beni 26.Bölüm İzle! 2 Mayıs Perşembe 2024

Star TV'nin sevilerek izlenen dizisi Sakla Beni 2 Mayıs Perşembe akşamında 26.bölümü ile izleyicinin karşısına geçiyor. Beğenilerek izlenen dizi Sakla Benim bu hafta final yaparak ekranlara veda edecek.

Sakla Beni 26.Bölüm İzle! 2 Mayıs Perşembe 2024

Mete ve Naz, zengin ve güçlü ailelerinin gözbebeği çocuklarıdır. İkisi de şımartılmış, hayatta her istediğini almaya alışmıştır. Çocukluklarında ailelerin verdiği sözle başlayan hikayeleri, birbirlerinden kopamamalarıyla bugün evliliğe doğru akar. Fakat Naz’ın çocukluğundan beri yanında olan hizmetlisi İncila’nın ansızın Mete’nin karşısına çıkması, Mete’nin hayatta verdiği tüm kararları sorgulamasına neden olur. İncila ve Mete arasında yaşanan bu karşılaşma, Naz’ın tüm inatçılığıyla yazdığı bu hikâyenin yönünü değiştirip Mete’nin gerçek aşkı bulmasını sağlayabilecek mi?

SAKLA BENİ 26.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN BU LİNKİ KULLANABİLİRSİNİZ!

SAKLA BENİ NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek’in paylaştığı Sakla Beni, yayınlandığı Perşembe akşamları reytinglerde istediği başarıyı elde edemedi. Özellikle son haftalarda reytinglerde sert bir düşüş yaşayan dizi, kanal yönetiminden 2. sezon onayı alamadığı ifade ediliyor. Yapımcı şirket OGM Medya, bunun üzerine dizinin finalini yapma kararı aldığı iddia edildi.