Rick and Morty 8. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Geçtiğimiz günlerde 7. sezonu Netflix'de de yayına giren popüler animasyon dizisi Rick and Morty'nin 8. sezonunun ne zaman geleceği merak edilmeye başlandı. Peki yeni sezon ne zaman bizlerle buluşacak?

Rick and Morty Konusu

Evrenin en büyük dehası olan Rick ile onun pek de zeki sayılmayan torunu Morty’yi başrol olarak izlediğimiz seride bölümlerin çoğu bu ikilinin yaşadığı birbirindne bağımsız maceralar olsa da aslında arkasında derin ve ciddi bir alt metin de barındırıyor. Dizinin bazı bölümlerinde ana hikaye akışının da devamlılığına tanık oluyoruz. Bunlar dışında dizide bol müktarda tarih ve popüler kültür göndermesi de mevcut.

Rick and Morty 8. sezon ne zaman çıkacak?

Rick and Morty 7. sezonu geçtiğimzi sonbaharda çıkışını yapmıştı. Bu yüzden yeni sezonu en erken ihtimaller 2025 yılının ilkbaharında görmeyi bekleyebiliriz. Ancak dizi için toplamda 10 sezon planlandığı düşünülecek olursa yapım aralığının kısalaması ve dizinin 10 sezona bir an önce ulaşmaya çalışması gibi bir durum da olabilir. Bu durumda dizi bu yılın sonlarında da çıkışını yapabilir. Ancak hala en mantıklı tarih 2025 ilkbaharı gibi duruyor.

Bakmadan Geçme