• Haberler
  • Spor
  • Real Madrid Deportivo Alaves Maç Özeti ve Golleri İzle! İşte Arda Güler'in Harika Golü

Real Madrid Deportivo Alaves Maç Özeti ve Golleri İzle! İşte Arda Güler'in Harika Golü

Real Madrid evinde Deportivo Alaves'i konuk etti. 5-0'lık harika bir skorla sahadan ayrılan Real Madrid'de gündem olan isim yine genç yıldızımız Arda Güler oldu. Oyuna 60.dakikadan sonra giren Arda Güler 81.dakikada attığı golle geceye damga vurdu. Arda Güler böylece 4 maçta 3 gol atarak sevenlerini mutlu etti.

Real Madrid Deportivo Alaves Maç Özeti ve Golleri İzle! İşte Arda Güler'in Harika Golü

Geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu ilan eden Real Madrid Alaves maçında 5-0'lık skorla resital sundu. 81.dakikada Arda Güler harika bir golle skora katkı sundu.

İspanya LaLiga'nın 36. hafta mücadelesinde Real Madrid ile Alaves karşı karşıya geldi. Mücadele, 5-0'lık Real Madrid galibiyeti ile tamamlandı. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri Bellingham, Vinicius Jr. (2) Fede Valverde ve Arda Güler kaydetti.

ARDA 19 DAKİKADA GOLÜ BULDU!

Arda 19 dakikada golü buldu Mücadeleye yedek kulübesinde başlayan milli yıldızımız Arda Güler, 81. dakikada sahneye çıktı ve golünü attı. Yaşadığı sakatlık sebebiyle uzun süre formasından uzak kalan 19 yaşındaki futbolcu, LaLiga'da çıktığı 9 maçında dördüncü golünü kaydetmiş oldu.

Bu sonuçla birlikte LaLiga'yı şampiyon olarak bitirmeyi garantileyen Real Madrid, puanını 93'e yükseltti. Alaves ise 42 puanda kaldı.

REAL MADRİD'TEN ARDA GÜLER PAYLAŞIMI!

Alaves maçında attığı golle gündem olan Arda Güler'i Real Madrid'in resmi sosyal medya hesabı paylaştı.

İşte Real'in O Paylaşımı:

Real Madrid Deportivo Alaves Maç Özeti ve Golleri İzle! İşte Arda Güler'in Harika Golü

MAÇ ÖZETİ VE GOLLERİ İZLEMEK İÇİN BU LİNKİ KULLANABİLİRSİNİZ!

Bakmadan Geçme