• Haberler
  • Spor
  • Rashica Antalyaspor Maçının Son Saniyesinde Penaltıyı Yaktı!

Rashica Antalyaspor Maçının Son Saniyesinde Penaltıyı Yaktı!

Rashica Antalyaspor Maçının Son Saniyesinde Penaltı Kaçırdı!.. Süper Lig'in 30.haftasında Beşiktaş Antalyaspor'u konuk etti. İlginç maçta son saniyelerde kaleci Mert ile Beşiktaş penaltı kazandı. Ancak Rashica yaşadığı şansızlık dolayısıyla penaltıdan attığı golü geçersiz yaptı.

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş sahasında Antalyaspor'u konuk etti. Sergen Yalçın'ın çalıştırdığı Antalyaspor karşılaşmayı 2-1 kazandı. 

Antalyaspor'a galibiyeti getiren golleri 5. dakikada Bünyamin Balcı ile 38. dakikada penaltıdan Adam Buksa attı. Beşiktaş'ın tek golünü 46. dakikada Ernest Muci kaydetti. 

Bu sonucun ardından Antalyaspor puanını 41'e yükseltirken Beşiktaş, 46 puanda kaldı. 

RASHİCA'NIN PENALTI GOLÜ NEDEN İPTAL EDİLDİ

Son saniyelerde kazanılan penaltıyı kullanmak için topun arkasında Milot Rashica geçti. Vuruş esnasında ayağı kayan ve şansız bir şekilde topa iki kez temas eden Rashica'nın vuruşu ağlara gitmesine rağmen çift vuruş yaptığından dolayı penaltı geçersiz sayıldı ve Antalyaspor 2-1 kazanmış oldu.

SOSYAL MEDYA YIKILDI!

Rashica'nın penaltıdan yararlanamaması sonrasında sosyal medyada birçok taraftar paylaşım yaptı. Bazısı Rashica'yı eleştirirken bazısı ise yaşadığı şansızlıktan dolayı teselli paylaşımında bulundu.