Özgür Özel: Böyle Giderse Erken Seçim Yakın!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in katıldığı bir televizyon programında, erken seçim sorusuna verdiği yanıt erken seçim tartışmalarını tekrar gündeme getirdi.

Özgür Özel: Böyle Giderse Erken Seçim Yakın!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP lideri Özgür Özel; Now TV'de katıldığı canlı yayında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erken seçim iddialarına ilişkin konuşan Özel, "Şimdi emeklinin sesini duymazsan, gençlerin geleceklerini karartmaya devam edersen, millet erken seçim isterse ben de haydi derdim. Böyle giderlerse yakın." dedi.

“BÖYLE GİDERLERSE ERKEN YAKIN”

Özel'in açıklamalardan öne çıkanlar şu şekilde:

"Biz bunun bir yerel seçim olduğunu unutmuyoruz. Millet sizi birinci parti olmanızı istiyoruz dedi. Sen kibrini göstermeyi sürdürürsen, millet erken seçim de ister. İnsanların cebinde parası yok. İnsanların 'bunlarla olmuyor' demesi erken seçim çağrısından çok daha etkilidir. 31 Mart seçimlerin sonuçlarından dolayı ben bir erken seçim tartışması başlatmayacağım dedim. Ama milletimize kulak vermeye devam edeceğiz. Şimdi emeklinin sesini duymazsan, gençlerin geleceklerini karartmaya devam edersen, millet erken seçim isterse ben de haydi derdim. Böyle giderlerse yakın."

YAKINDA BÜYÜK EMEKLİ MİTİNGİ YAPACAĞIZ

Ayrıca Özel, yakın zamanda büyük emekli mitingi yapacaklarını açıklayarak, "Çok yakında bir büyük emekli mitingi yapacağız. Yeri ne olur, ne zaman olur, onu değerlendireceğiz. Ama bizim mitinglerimiz barışçıl mitingler olacak. Emeklilerin sesini duymamaya devam ederlerse biz, emeklilerin sesini duyurmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız." dedi.

Bakmadan Geçme