• Haberler
  • Gündem
  • Müge Anlı'ya Katılan Sevgil, Kocası Suriyeli Kadına Kaçınca Erdoğan'ı Sorumlu Tuttu

Müge Anlı'ya Katılan Sevgil, Kocası Suriyeli Kadına Kaçınca Erdoğan'ı Sorumlu Tuttu

Müge Anlının bugünkü programına atılan Sevgil Hanım 40 yıllık eşinin suriye'li komşusu ile kaçınca canlı yayında Recep Tayyip Erdoğan'a Sitem Etti.

Müge Anlı'ya katılan Kayseri'den Sevgil hanım 40 yıllık eşinin suriyeli komşusu ile kaçtığından dolayı eşi Salim Beyi Bulmak İçin Müge Anlı'ya Başvurdu.

Sevgil Hanım eşinin 2 inek ile kendisini kandırarak köyde besicilik yapalım bahanesi ile beni köye gönderdi, Ben köydeyken zaten ziyaretime çok az gelirdi dedi.

SURİYELİ KOMŞUSU İLE ALDATTI

Ben köyde iken eşim beni alt komşumuz olan suriye uyruklu kadın ile aldatmış,onunla imam nikahı kıyarak, hamile brakmış, bunu bana nasıl yaparsın Salim 40 yıllık eşini nasıl aldatırsın 4 tane çocuğun var 6 tane torunun var nasıl yaparsın bunu hiç mi utanman yok, seni boşamayacağım seni süründüreceğim diyerek eşine seslendi.

Müge Anlı'ya Katılan Kadın Kocası Suriyeli Kadına Kaçınca Erdoğan'ı Sorumlu Tuttu

ERDOĞAN'A SİTEM ETTİ

Sevgil yayında Cumhurbaşkanı erdoğan'a seslenerek Erdoğan' a sitem etti, Sevgil Hanıım Erdoğana; ben sana yıllardır oy verdim, Getirdiğin suriyeliler yuvamızı yıksınlar diyemi aldın, Elini ayağı öpeyim, suriyeliler ekmeklerimizi yedi yuvalarımızı yıksınlar diyemi aldın sen.

 

 

MUHABİR

Bakmadan Geçme