Müge Anlı Tahsin Özdemir kimdir?

Günlerdir kayıp olan Mehmet Ali Özdemir'in babası Tahsin Özdemir kimdir? detaylar haberimizde.

Müge Anlı'da günlerdir kayıp olan Mehmet Ali Özdemir'in babası olan Tahsin Özdemir verdiği ifadeler göre..

Oğlunun kayıp olmasına sevindiğini ve yıllardır oğlu ile dükkan arasında çekişme olduğu ve oğlunun kira vermediğinin ifade eden Özdemir oğlu ile kaç defa mahkemelik olduğunu söyledi.

Oğlu ile arasının iyi olmadığını ifade eden baba Özdemir oğlu ile kaç defa kavga ettiğini ifade etti. Babanın ifadesine göre oğlum Mehmet Ali bana komplo kurmak için ortadan bilerek kayboldu, baba Özdemir çocuklarını kendilerine yalan ve iftira attığını ifade etti.

Oğlumun kayıp olmasından diğer oğlu Hasan sorumlu diyen baba oğlunun öldürüldüğünü ifade ediyor. Kaybolan Mehmet ali karısını sürekli dövdüğünü ifade ederek gelinim oğlumdan çok korkardı,evinin penceresini açamazdı izinsiz korkudan ifadelerini kullandı,

Mehmet Alinin eşi  eşinden şiddet görmediğinin gözündeki morluk ise çocuğunu kucağa alırken başının çarptığından dolayı morardığını ifade etti.

kayıp olan Özdemir'in kardeşi Hasan ise kardesinin çok iyi bir insan olduğunu ifade ederek,kardeşinin kayıp olmasında babası Tahsin Özdemir sorumlu dedi.

Baba ve oğul arasında toprak kavgası olduğunu söyleyen gizli sanık sis çöktü parmak izi bulunmaz ifadesi ile şüphe uyandırdı.

OĞLUM MADDE BAĞIMLISI İDİ

Tahsin Özdemir oğlunun yasaklı madde kullandığı ve sattığını söyleyerek birçok yuvayı oğlum Mehmet Ali Özdemir yıktı.

 

Bakmadan Geçme