• Haberler
  • TV
  • Kül Masalı Dizisi Oyuncuları Kimler? Konusu Ne?

Kül Masalı Dizisi Oyuncuları Kimler? Konusu Ne?

Kül Masalı Dizisi Oyuncuları Kimler? Konusu Ne?... TRT 1'in yeni dizisi Kül Masalı'nın ilk tanıtımı yayınlandı.

Başrollerinde Gökhan Alkan, Sevda Erginci ve Başak Gümülcinelioğlu’nun yer aldığı TRT1’in yeni iddialı dizisi Kül Masalı yakında izleyici ile buluşacak.

Dizinin Konusu:

Türkiye’nin en zengin ve köklü ailelerinden Giraylı ailesinin veliahtı Arat Giraylı (Gökhan Alkan), yoksul ve mütevazi bir geçmişten gelen Özge (Sevda Erginci) ile karşılaşıp ilk görüşte aşık olup evlenirler. Özge yaklaşık 6 yıldır bir restoranda aşçılık yapmaktadır. Özge’nin Arat’ın ailesinin yaşadığı konağa gelin olarak girmesi onu bir anda bir aşk masalından entrikalarla dolu bir dünyaya sokar. Kocasının geçmişinden gelen öfke patlamaları, Özge’nin kız kardeşi Behiye’nin (Gizem Güneş) zenginlik ihtirası ve Arat’ın şaibeli şekilde ölen eşi Jale’nin (Başak Gümülcinelioğlu) peşini bırakmayan gölgesi Özge’nin bu zorlu yolculuğunu daha da karmaşık hale getirir.

OYUNCU KADROSU:

Gökhan Alkan, 8 Aralık 1987'de İstanbul'da doğdu. Kocaeli Üniversitesi Otomotiv Mühendisliğinden mezun oldu. Oyunculuk eğitimini MSM Actor Studio'da aldı. Mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Tiyatrosu'nda 2 sezon oynadı ve sonra bir grup arkadaşıyla kendi tiyatrosunu kurdu. 2016 yılında Güney Kore'de düzenlenen APAN (Asia Pasific Actors Network) Star Awards Özel Ödülü'nün sahibi oldu. "Kalp Atışı" adlı dizide başrolü paylaştığı Öykü Karayel ile birlikte 2017 yılında Altın Kelebek En İyi Dizi Çifti Ödülü'nün sahibi oldular.

Mardinli Arap kökenli bir baba ile Makedonya göçmeni bir annenin çocuğu olarak İstanbul’da doğdu. Oyunculuğa 15 yaşında Semaver Kumpanyası'nın Paki ve Sevgi Çiçekleri adlı oyunda rol alarak başlayan Erginci, ardından Kenter Tiyatrosu'nda oyunculuk dersleri aldı. 2012 yılında Star TV'de yayımlanan Özgü Namal ve Ozan Güven ile birlikte Koyu Kırmızı dizisinde rol aldı ve aynı yıl tarihi drama Veda'da rol aldı.

Daha sonra, 2013-2014 yılları arasında Karagül dizisinde Ayşe karakterini canlandırdı. Sinemaya ilk çıkışını 2015 yılında Onur Ünlü'nün yazdığı Uzaklarda Arama rolüyle yaptı. Hayat Bazen Tatlıdır ve Ver Elini Aşk dizisinde başrol oynadıktan sonra Zeynep Yılmaz karakterini canlandıran Yasak Elma dizisinde rol almıştır. 2019 yılında Sevgili Geçmiş dizisinde İpek Gencer rolünü oynamıştır.

2020 yılında tarihî dizi Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde rol aldı ve Turna Hatun karakterini canlandırdı. 2022 yılında yayımlanan romantik dizi Seni Kalbime Sakladım dizisinde rol aldı ve Zeynep Gören karakterini canlandırdı. Son olarak ise, Yasak Elma dizisine tekrar dahil olup finale kadar devam etti.

Başak Gümülcinelioğlu Çıtanak (d. 22 Ekim 1991, İstanbul), oyuncu, mimar.

İstanbul Halk Tiyatrosu'nda ve BKM Tiyatrosu'nda tiyatro oyunculuğu, çeşitli televizyon dizilerinde dizi oyunculuğu yapmıştır.

1991 yılında İstanbul'un Fatih ilçesinde doğdu. Bahçelievler Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Lise eğitimi sırasında yaz aylarında Londra, Cenevre ve Brüksel'de yaz okullarında eğitim gördü. Liseden mezun olduktan sonra AFS programıyla burslu olarak bir yıl ABD'nin Kansas eyaletinde bir kasabada liseye devam etti ve ikinci lise diplomasını aldı. ABD'de iken bir müzikal oyunda rol aldı ve müzikal tiyatro eğitimine başladı (2010). Geçirdiği rahatsızlık üzerine eğitimini bırakarak Türkiye'ye döndü.

Yükseköğrenimine Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi'nde devam etti. Mezun olduktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi’nde mimari tasarım üzerine yüksek lisans eğitimine devam etti ve bir mimarlık bürosunda çalıştı. Yüksek lisans programına devam ederken önce Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk, ardından Londra'daki LAMDA Oyunculuk Okulu'na kabul edilerek drama ve kamera önü oyunculuk eğitimleri aldı.

Londra'daki eğitimini tamamlayıp Türkiye'ye döndükten sonra üç yıl İstanbul Halk Tiyatrosu'nda oyunculuk yaptı. İstanbul Halk Tiyatrosu'nun sahnelediği, Makedon yazar Dejan Dukovski'nin yapıtından uyarlanan Barut Fıçısı adlı oyunun yanı sıra 2018'de BKM Tiyatrosu'nun sahnelediği Hababam Sınıfı müzikalinde rol aldı. İngiliz çağdaş tiyatro yazarı Morgan Lloyd Malcolm’un yazdığı Yaban Arısı oyununu Türkçeye çevirdi, eser 2019'da İstanbul'da Alt Sahne tarafından sahnelendi.

Bakmadan Geçme