Dybala Galatasaray'a mı Geliyor?

Süper Lig'de liderlik yarışında Fenerbahçe'nin amansız takibinde olan Galatasaray ara transfer döneminde eksiklerini tamamlamak istiyor. Son olarak Sacha Boey gibi önemli bir yıldızını kaybeden Galatasaray yeni takviyelerle kadrosuna güç katma peşinde. Galatasaray'da gündem olan son isim ise Dybala oldu.

Trendyol Süper Lig'de ezeli rakibi Fenerbahçe ile soluk soluğa bir şampiyonluk yarışına giren Galatasaray'da transfer gündemi hareketlendi. Sacha Boey'i 30 milyon euro ve 5 milyon euroluk kolay ulaşılabilir bonuslar karşılığında Bayern Münih'e satan ve Türkiye bonservis rekorunu kıran sarı-kırmızılılarda Fransız oyuncunun ardından takımdan ayrılması beklenen isimler netlik kazandı.

Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, Skorer'in Instagram'daki canlı yayınında sarı-kırmızılıların gündemini değerlendirdi. Dindar, Galatasaray'ın transferdeki ilk hedefini duyurdu. Dybala'nın Galatasaray'a geleceği iddia edildi.

GALATASARAY'A GELECEK Mİ?

 

Adı Galatasaray ile anılan futbolcu hakkında resmi olmayan bilgilere göre Galatasaray'ın Dybala ile ilgilenmediği ifade edildi.

PAULO DYBALA KİMDİR?


Paulo Dybala, 15 Kasım 1993'te Arjantin'in Laguna Larga kasabasında doğdu. Kariyerine 2011 yılında Arjantin kulüplerinden Instituto takımıyla başladı, 2012 yılında İtalyan kulüplerinden Palermo'ya transfer oldu. 2015 yılında Juventus'a transfer oldu, ilk sezonunda Coppa Italia ve Supercoppa Italiana kupasını kazandı. 


Dybala, aile kökleri sebebiyle Polonya ve İtalya millî takımlarında oynama şansı olmasına rağmen kendisinin Arjantinli olduğunu ve hayalinde her zaman Arjantin adına oynama fikri olduğu için Arjantin Millî Takımı'nı seçti.

İlk olarak 2011 Panamerikan Oyunları'nda Arjantin U-17 takımı için çağrılmış ancak oyunlarda yer alamadı. 19 Temmuz 2012'de Arjantin U-20 takımında oynaması için davet gönderildi, daveti reddetti.

22 Eylül 2015'te ilk kez Arjantin millî futbol takımı adına oynaması için Gerardo Martino tarafından takıma çağrıldı. Ancak ilk maçına 13 Ekim 2015'te 2018 FIFA Dünya Kupası elemelerinde Paraguay-Arjantin maçında çıkabildi. 75. dakikada Carlos Tevez'in yerine oyuna girdi.

Bakmadan Geçme