• Haberler
  • TV
  • Kül Masalı 10.Bölüm Final Bölüm İzle! 2 Mayıs Perşembe

Kül Masalı 10.Bölüm Final Bölüm İzle! 2 Mayıs Perşembe

TRT 1'in perşembe akşamı izleyici ile buluşan dizisi Kül Masalı ekran final bölümü ile 2 Mayıs Perşembe akşamında ekranlara gelecek. Heyecanlı final bölümünde neler yaşanacak?

Kül Masalı 10.Bölüm Final Bölüm İzle! 2 Mayıs Perşembe

Odasındaki fotoğrafları gören Jale, Erhan’a beş yıl önce olanları ve işlediği suçu itiraf etmek zorunda kalır. Bu esnada Tufan’ın içeri girip gizlice onları dinlediğinden haberi yoktur. O sırada eve gelen sürpriz bir ziyaretçi Tufan’ı etkisiz hale getirir. Fakat Tufan’ın konuştuklarını duymuş olma ihtimali Jale’nin yapabileceklerinin hiç bi sınırı olmadığını tekrar gözler önüne serer. Arat’ın gelişiyle birlikte Ferman Akdağ’ın ani ziyaretinin sebebini anlaşılır.

Ferman’ın amacı Özge’nin annesini bulmak değil, gözdağı vererek şantajla Arat’tan para kopartmaktır. Bu sebeple şüphe oklarını onun üzerinden çevirmeye çalışır. Özge ona inanmış gibi davransa da Arat’ın annesinin ortadan kaybolmasıyla bir ilgisinin olduğuna dair yeniden şüphe duymaya başlar. Üstelik bu defa bu meselenin peşini kolay kolay bırakmaya da niyeti yoktur.

KÜL MASALI FİNAL 9.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN BU LİNKİ KULLANABİLİRSİNİZ!

KÜL MASALI NEDEN FİNAL YAPIYOR?

TRT1 ekranlarında yayınlanan Kül Masalı 2 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanan 10. bölümü ile final yaparak ekranlara veda ediyor. Konuya ilişkin yapımcıdan veya kanalda bir açıklama gelmezken, dizinin reytinglerde istenilen seviyeye ulaşmamış olmasından dolayı erken final yaptığı tahmin ediliyor.

Bakmadan Geçme