• Haberler
  • Spor
  • Konyaspor Başkanı Korkmaz, 2 Hafta Önce Galibiyet Primi Verecek Paramız Yok Demişti 29 Milyon Liralık Ödeme Yaptı

Konyaspor Başkanı Korkmaz, 2 Hafta Önce Galibiyet Primi Verecek Paramız Yok Demişti 29 Milyon Liralık Ödeme Yaptı

Ligde kalma mücadelesi veren Konyaspor'da Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz'ın 2 hafta önce Samsunspor galibiyeti sonrası 'Prim verecek paramız dahi yok' sözlerinin ardından dün gece futbolcular 29 milyon TL'lik ödeme yaptığı iddiası spor kamuoyuna bomba gibi düştü.

Süper Lig'de son haftaya girilirken ligin üstü kadar altı da bir o kadar karışmış durumda. İstanbulspor, Pendikspor ve Fatih Karagümrük'ün ligden düşmesi kesinleşirken düşecek son takım hafta sonu oynanacak karşılaşmalar sonrasında belli olacak.

Ligde şampiyonluk yarışında ise Galatasaray ezeli rakibi Fenerbahçe'nin 3 puan önünde son haftaya giriyor. Fenerbahçe'nin geçtiğimiz hafta sarı-kırmızılı ekibi 1-0 yenmesi şampiyonluk yarışında kartların yeniden karılmasını sağladı.

Sarı-lacivertliler şampiyonluk şansını son haftaya taşımayı başarmış oldu.

Ligin son haftasında Fenerbahçe kümeden düşmesi haftalar önce kesinleşen İstanbulspor ile Galatasaray ise küme düşme tehlikesi halen devam eden Konyaspor ile karşılaşacak. Galatasaray'ın şampiyon olması, Konyaspor'un da kümede kalabilmesi için iki takıma da 1'er puan yetiyor. 

Ancak Fenerbahçe'nin şampiyon olabilmesi içinse kendi maçını kazanması Konyaspor'un da Galatasaray'ı yenmesi gerekiyor.

Ligdeki tablo bu şekildeyken spor kamuoyunda da iddialar bir biri ardına yayılmaya başladı.

2 HAFTA ÖNCE PARAMIZ YOK DEMİŞTİ

Ligin 36. haftasında evinde Samsunspor'u ağırlayan ve karşılaşmadan 3-0'lık skorla ayrılarak ligde kalma umutlarını artıran Konyaspor'da kulüp başkanı Ömer Korkmaz, kulübün içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılara dikkat çekerek "Böyle bir galibiyetten sonra oyunculara prim verecek paramız dahi yok" şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

29 MİLYON LİRA ÖDEME YAPILDIĞI İDDİASI

Ligin altını da üstünü de yakından ilgilendiren kritik Galatasaray karşılaşması öncesinde Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz'ın dün gece saat 01.00'dan sabah karşı 04.00'a kadar kulüp tesislerinde futbolcularla özel görüşme yaptığı ve 29 milyon TL tutarında oyunculara ödeme yaptığı iddia edildi.

Sosyal medyada yer alan ve birçok haber kanalı, haber sitesinin de yer verdiği iddialar biranda kafaları karıştırdı.

Sosyal medyada milyonlarca sporsever "2 hafta önce prim verecek parası olmayan kulüp bu kadar kısa bir zaman içerisinde 29 milyon TL gibi büyük bir parayı nereden buldu" şeklinde sorular sorup yorum yaptı.

Konyaspor kulübünden ise iddialara ilişkin herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.

Bakmadan Geçme