İYİ Parti Olağanüstü Kongreye Gidiyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim sonuçlarıyla ilgili açıklama yaptı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim sonuçlarıyla ilgili açıklama yaptı. Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

"Sonuçların hayırlı olmasını diliyor. Seçilen tüm adayları tebrik ediyorum. Seçimlerin Cumhuriyetimizin 100'üncü yılına yakışır şekilde tamamlanmış olmasını, ülkemizin köklü demokrasi geleneği için önemli buluyorum. Demokrasilerde tek konu tartışılabilir ama tek konu tartışılamaz o da milletin sandıkta gösterdiği iradedir. İYİ Parti olarak bizim yola çıkma gerekçemiz de bunu sağlamaktır.

31 YERİ KAZANDI
 

Sandıktan çıkan sonucu görmek hepimizin görevidir. İYİ Parti olarak üzerimize düşen sorumluluğu alacağız. Seçim sonuçlarına ilişkin muhasebemizi ve özeleştirimizi yapacağız. Milletimizin bize verdiği mesajı ve bizim için çizdiği istikamet doğrultusunda gereken adımları atacağız. 

Milletimiz 1 il 23 ilçe ve 7 belde olmak üzere toplam 31 yeri İYİ Parti'ye emanet etti. Bu kıymetli emanet için teşekkür ediyoruz.
 

OLAĞANÜSTÜ KONGRE KARARI


En kısa sürede olağanüstü seçimli kongremizi toplayacağız. Milletimizin her bir ferdi şundan emin olsun: Sandıkta açıkça ortaya konan iradeyle Türkiye için hak, huzur ve refah arayışında İYİ Parti dün olduğu gibi bugün de milletimizin her zaman yanıbaşında olacaktır.

Bakmadan Geçme