İsmailağa Cemaati Liderinin Cenazesine Hangi Siyasi İsimler Katıldı?

94 yaşında ölen Hasan Kılıç için Fatih Camii'nde cenaze düzenlenen cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici gibi önemli isimler katıldı.

 İsmailağa Cemaati'nin şeyhi, böbrek rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 93 yaşında Hasan Efendi olarak bilinen Hasan Kılıç için cenaze töreni düzenlendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cenaze törenine katıldı. Namazın ardından tabuta omuz veren Erdoğan, İsmailağa Cemaati'ne başsağlığı dileklerini ileterek, taziyede bulundu. İş, siyaset, akademi, medya ve kültür-sanat dünyasından pek çok isim, Kılıç'ı son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

İsmailağa Cemaati Liderinin Cenazesine Hangi Siyasi İsimler Katıldı?

İsmailağa Cemaati Lideri Hasan Kılıç'ın cenaze törenine, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, AKP İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, AKP Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, AKP İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, İstanbul Valisi Davut Gül, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan da katıldı. 

Hasan Kılıç'ın naaşı Sakızağacı Şehitliği'nde toprağa verildi.

SİYASİ LİDERLERDEN KATILIM OLMADI

İsmailağa Cemaati Lideri Hasan Kılıç'ın cenaze törenine partilerden birçok isim katılsa da genel başkanlar düzeyinde başka katılım olmadı.

Fatih Erbakan, Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan, Temel Karamollaoğlu Hasan Kılıç'ın cenazesinde yoktu.