• Haberler
  • Spor
  • İsmail Kartal Gaziantep Maçı Sonrası Sumudica İçin Bir Şey Söyledi mi?

İsmail Kartal Gaziantep Maçı Sonrası Sumudica İçin Bir Şey Söyledi mi?

İsmail Kartal Gaziantep Maçı Sonrası Sumudica İçin Bir Şey Söyledi mi?.. Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe Gaziantep'i 2-0'lık skorla geçti. Maça damga vuran olay maç bitiminde İsmail Kartal'ın Sumudica ile tokalaşmadan soyunma odasına gitmesiydi.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında Gaziantep FK ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Kalyon Stadı'nda oynanan mücadeleyi sarı lacivertli takım 2-0 kazandı.

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 17 (p) ve 31. dakikalarda Michy Batshuayi kaydetti.. Sarı Lacivertli takımın son iki kupa maçında attığı toplam 8 golün 6'sı Belçikalı futbolcudan geldi.

Gaziantep FK'de Alexandru Maxim 29. dakikada penaltı vuruşundan yararlanamadı.

Bu sonuçla Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'dan çeyrek finale yükseldi.

 

İSMAİL KARTAL MAÇ SONU AÇIKLAMALARI

Birazdan...

SUMUDİCA İSMAİL KARTAL İÇİN NELER SÖYLEMİŞTİ?

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica'nın Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası basın toplantısında İsmail Kartal ile ilgili yaptığı açıklamalar tepkilere neden oldu.

''İsmail Kartal kim? Bütün Türk teknik direktörlere saygı duyuyorum aslında ama burası benim şehrim, burası benim stadım İsmail Kartal saygı duyacak. İsmail Hoca'nın futbol konuşması gerekiyor. Aynı zeminde biz de oynadık. İsmail Kartal isterse federasyona yazı göndersin bütün maçları onların sahasında oynayalım. Burada futbol konuşulması lazım. Sahamız böyle ama istiyorsa dilediği zeminde oynayabiliriz. Biz de Sivas’a gidip oynayacağız. Orada da zemin kötü olacak ve biz puan kaybedersek bu bizim için bahane mi olacak” şeklinde konuşmuştu.

Bakmadan Geçme