İnci Taneleri 11.Bölüm İzle! Son Bölüm Tek Parça

Kanal D'de perşembe günleri izleyici ile buluşan İnci Taneleri 18 Nisan Perşembe akşamında 11.bölümü ile ekranlara geliyor. Bu hafta yine heyecanlı sahneler çok konuşulacak.

Dilber, oğlundan ayrı kalmanın üzüntüsünü tekrar yaşarken Zahir izini kaybettirmeyi başarır. Piraye, öğrendikleri karşısında Azem ile arasına mesafe koymaya karar verir. Azem, Piraye’nin soğukluğunu fark etse de nedenini anlayamaz.

Kızının adresini resmi kaynaklardan bulmak için sonuna dek çabalayan Azem, çaresiz kalınca hiç istemediği bir yola başvurur. Ve bu yol onu kızına dair bir ipucuna ulaştırır. Ancak, öğrendikleriyle başka bir bilinmeze doğru savrulacaktır.

İnci Taneleri 11.Bölüm İzle! Son Bölüm Tek Parça

11.BÖLÜM İZLE!

Dilber ve Piraye yüz yüze geliyor!

Azem, Dilber'e kendisini onun yanında ait olması gerektiği yerdeymiş gibi hissetmediğini söyler. Dilber'se Azem'e kendisini derinlerde bir yerde sevdiğini söyler. İki farklı hayatı yaşamaktan çok yorulan Azem, artık Piraye ile Dilber arasında kalmak istemez. Piraye bir sürpriz yapar ve Dilber'i görmeye müzikhole gelir. Piraye'yi karşısında gören Dilber ve Azem şaşkınlıklarını gizleyemezler!

İnci Taneleri yeni bölümleriyle perşembe akşamı 20.00'de Kanal D'de! 11.Bölümü İzlemek İçin Aşağıdaki Linki Kullanabilirsiniz.

İNCİ TANELERİ 11.BÖLÜM TEK PARÇA İZLE!

 

Oyuncular: Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Mustafa Yıldıran, İrem Çıray, Onur Akbay, Orkuncan İzan, Mücahit Koçak, Ülkü Hilal Çiftçi, Furkan Rıza Demirel