• Haberler
  • Spor
  • İlkay Gündoğan Galatasaray'a mı Gelecek? İşte Son Durum

İlkay Gündoğan Galatasaray'a mı Gelecek? İşte Son Durum

Süper Lig'de gelecek sezon özellikle Avrupa'da büyük başarı elde etmek isteyen Galatasaray'da transfer sezonu bu yaz çok hareketli geçecek. Şimdiden yıldız isimler Sarı Kırmızılı takım ile anılmaya başlandı. Barcelona'da oynanyan yıldız oyuncu İlkay Gündoğan'ın da Galatasaray'a gelebileceği iddia edildi.

Galatasaray, İlkay Gündoğan ile ilk teması kurarken deneyimli orta sahayla görüşmeleri ilerletmek için sezon sonunu bekliyor.

Barcelona'ya yakın kaynaklardan Mas Que Pelotas'ın haberine göre, Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Galatasaray, İlkay Gündoğan'ı kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Sarı-kırmızılılar, deneyimli orta sahayla ilk teması kurup detayları görüştü ancak menajeriyle iletişime geçip görüşmeyi ilerletmek için sezon sonunu bekliyor.

İlkay Gündoğan'ın Barcelona ile sözleşmesi 2025 yazında sona eriyor. Galatasaray hem oyuncu hem de menajeriyle ileri düzeydeki temasları sezon sonunda kuracak. Manchester City'den ayrılarak Barcelona'ya imza atan İlkay Gündoğan bu sezon Katalan devi ile çıktığı 49 maçta 5 gol, 13 asistlik performans sergiledi.

Barcelona Teknik Direktörü Xavi sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıklamadan önce İlkay Gündoğan, Robert Lewandowski, Frenkie de Jong ve Marc-Andre ter Stegen gibi isimlerin bulunduğu oyuncu grubunun Xavi'den memnun olmadığı öne sürülmüştü.

GALATASARAY'A GELEBİLİR!

İlkay Gündoğan artık somut bir şekilde Galatasaray'ı düşünmeye başladı. (Mehmet Özcan)

Kaan Ayhan ile çok iyi arkadaş olan İlkay, Galatasaray ve şehir hakkında bilgi aldı.

 

Bakmadan Geçme