• Haberler
  • Magazin
  • Icardi ve Eşi Wanda Nara'nın Instagram Paylaşımı Tepki Çekti

Icardi ve Eşi Wanda Nara'nın Instagram Paylaşımı Tepki Çekti

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi ve Eşinin Banyo görüntülerini sosyal medyada paylaşması tepkilere neden oldu.

Icardi ve Eşi Wanda Nara'nın Instagram Paylaşımı Tepki Çekti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Oynadığı futbol kadar özel hayatı ile de gündemde olmayı başaran Galatasaraylı yıldız futbolcu Instagram hesabındna yaptığı paylaşımla sosyal medyanın gündemine geldi. 

Galatasary'ın yıldız futbolcusunun eşiyle banyoda ki uygunsuz görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşması bir çok futbol severin tepkisine neden oldu. 

Batuhan Karadeniz'den Sert Tepki

Eski futbolcu batuhan karadeniz icardi'nin banyo görüntülerini paylaşmasını sert bir şekilde eleştirdi.

Türkiye'nin ahlaki değerleri olduğunu belirten Batuhan icardi'nin saygı duymasını istedi.

 

 

İcardi'nin eşi Wanda Nara Kimdir?

Wanda Nara, 9 Aralık 1986 tarihinde Arjantin'de dünyaya gelmiştir. Arjantinli bir aktris, model, şovmen ve futbol menajeridir. 2008 yılında futbolcu Maxi Lopez ile evlenen Wanda Nara, 2013 yılında Lopez'in takım arkadaşı Mauro Icardi ile yasak aşk yaşamıştı. Şimdilerde Icardi ile evli olan geçtiğimiz aylarda korumasıyla yasak aşk yaşadığı yönünde haberlerle gündeme gelse de Wanda Nara, iddiaları sert bir dille yalanlamıştı.

Profesyonel kariyeri ve kişisel hayatı nedeniyle uluslararası basının ilgisini çekerek popülerlik kazandı. Ailesi aslen Lübnan asıllı olan Wanda Nara'nın küçük kız kardeşi Zaira Nara da model ve şovmendir.

Wanda Nara'nın Mauro Icardi'den Francesca Icardi Nara ve Isabella Icardi adında 2 tane kız çocuğu, Maxi López'den ise 3 tane çocuğu vardır.

 

Bakmadan Geçme