• Haberler
  • Sinema
  • House of The Dragon 2. Sezon Çıkış Tarihi Belli Oldu

House of The Dragon 2. Sezon Çıkış Tarihi Belli Oldu

Dünyaca ünlü dizi Game of Thrones'un spin off dizisi olan House of The Dragon, ilk sezonu ile izleyiciler tarafından çokça beğenilmişti. Game of Thrones havasını fazlasıyla veren dizinin ikinci sezonu ne zaman çıkacak?

House of The Dragon konusu

House of The Dragon, Game of Thrones dizisinin başlangıcından 185 yıl önce yaşanan ve ejderhaların soyunun tükenmesine neden olan Targaryen hanesi arasında yaşanan iç savaşı anlatıyor. Targaryenlar arasında kralın ölmesiyle yeşiller ve siyahlar olarak iki ayrı gruba ayrılan hane kanlı bir iç savaş ile kıtayı kırmızıya boyayacaktır. Ejderhaların vahşice savaştığı dizide, Game of Thrones dizisinde yaşanan olayların da temelini atan bu dönemin havasını ve siyasi entrikalarını tıpkı Game of Thrones gibi gayet dozunda anlatan seri, prodüksiyon kalitesi ile de göz dolduruyor.

House of The Dragon 2. sezon çıkış tarihi

Senaryo yazımı SAG-AFTRA grevinden önce tamamlandığı için çekimleri aksamayan dizinin bu yılın haziran ayında çıkışını yapacağı resmi olarak açıklandı. Bu hafta içerisinde de 2. Sezon fragmanının yayınlanması beklenen dizinin bu sezon da 10 bölümden oluşması bekleniyor.

Bakmadan Geçme