Halo 3. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Popüler oyun serisi Halo'nun dizi uyarlaması da oldukça beğenildi. Dizi ikinci sezonuyla tam gaz devam ederken izleyiciler şimdiden 3. sezon için meraklanmaya başladılar. Peki Halo 3. sezon ne zaman çıkacak?

Halo, 2001 yılında çıkışını yaptıktan sonra dünya çapında bir üne kavuştu. Daha sonrasında birçok devam oyunu ve animasyon dizisi çıktı. Daha sonrasında ise 2022 yılında serinin ilk Live- Action dizisi olan HALO izleyicilerle buluştu. İlk sezonu ortalama yorumlar alan dizinin geçtiğimzi hafta sezon finalini yapan 2. sezonu ise herkes tarafından oldukça beğenildi. İkinci sezonda kaliteyi çok yükseklere çıkartan dizisinin 3. Sezonu ise herkes tarafından merakla beklenmeye başladı.     

Halo Konusu

Halo insanlar ve kendilerine Covenant diyen birleşmiş uzaylı ırkları arasında geçen savaşı anlatmaktadır. İki tarafın da birbirini yok etmeyi amaçladığı bu savaşın ortasında Spartan birliğine mensup ana karakterimiz “Master Chief” John-117, insanlık için adeta simgeleşmiş bir kahramandır. Ancak savaşın iç yüzünün hiç de bilindiği gibi olmadığı yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlamıştır.

Halo 3. sezon ne zaman çıkacak?

Halo’nun ilk sezonu 2022 yılının mart ayınca çıkışını yapmıştı. Ardından gelen 2. sezon ise tam iki yıl sonra 2024 şubat ayında biz izleyicilerle buluştu. Her ne kadar daha 3. Sezon onayı almasa da alacağına kesin gözüyle bakılıyor. Bu şartlarda diziyi 2026 yılının başlarında görmemiz oldukça olası.

Bakmadan Geçme