• Haberler
  • TV
  • Gelinim Mutfakta 19 Şubat Pazartesi 1325. Yeni bölüm İzle

Gelinim Mutfakta 19 Şubat Pazartesi 1325. Yeni bölüm İzle

Kanal D'nin hafta içi her gün yayınlanan yarışma programı Gelinim Mutfakta 1325. yeni Bölümü ile ekranlara geliyor. Gelin ve kaynanaların heyecan yarıştığı Gelinim Mutfakta 19 Şubat Pazartesi 2024 günü saat 13:00'te yayınlanıyor.

Gelinler yarışıyor, kayınvalideler puanlıyor! Hangi yemek, hangi gelinin? Kimse bilmiyor! Bu yarışmada kendini elemekte var, birinci yapmakta! Eğlenceyi ve muhteşem yemek tariflerini kaçırma!

Kanal D'nin eğlenceli yemek programı Gelinim Mutfakta, Nursel Ergin'in sunumuyla ekrana geliyor! Yeni yarışmacı gelin Melahat ve kaynanası Sibel Hanım, hayatları ile ilgili durumlarını anlattıkça herkesi büyük üzüntüye sokuyorlar.

Başladığı tarihten itibaren hafta birincilerine 10 altın bilezik ödül veren yarışma programı kasasındaki diğer bilezikleri vermek için kendisine güvenen gelin ve kaynana adaylarını arıyor! Siz de "İyi yemek yaparım, altınları kaparım!" diyorsanız linkteki başvuru formunu doldurmaya başlayın!

Yeni sürprizleriyle, eğlenceli bölümleriyle, duygu dolu dakikalarıyla ve gerilim dolu Gelinim Mutfakta hafta içi her gün sizlerle.

GELİNİM MUTFAKTA 1325.YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bakmadan Geçme