• Haberler
  • Spor
  • Galatasaray Fenerbahçe Maçı Muhtemel 11'ler!

Galatasaray Fenerbahçe Maçı Muhtemel 11'ler!

Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe pazar günü tarihi bir maça çıkacak. Şampiyonluk yolunda ezeli iki rakip kıyasıya bir mücadele yaşayacak. Bitime son 1 hafta kala Fenerbahçe Galatasaray'ı yenerek umudunu sürdürmek isterken, Galatasaray ise Fenerbahçe'yi yenerek şampiyonluğunu ilan etmek istiyor.

Trendyol Süper Lig'de 37.hafta maçları 19 Mayıs Pazar saat 19:00'da oynanacak Galatasaray Fenerbahçe derbisi ile sona erecek. Şampiyonluk için kritik öneme sahip maçta iki takım var gücünü sahaya yansıtacak.

GALATASARAY ŞAMPİYONLUK İLAN ETMEK İSTİYOR!

Evinde Fenerbahçe'ye karşı galip gelerek şampiyonluğunu ilan etmek isteyen Galatasaray 3 puanla sahadan ayrılmak istiyor. Fenerbahçe maçını şampiyonluk kutlamasına çevirmek için sabırsızlanan Sarı Kırmızılı ekip mutlak galibiyeti hedefliyor. Fenerbahçe ile berabere bile kalsa şampiyon olacak olan Galatasaray buna rağmen 3 puan alarak yeni rekorlar kırma peşinde.

FENERBAHÇE'DE TEK ŞANS GALİBİYET!

Şampiyonluk yarışında Galatasaray ile arasında 6 puan farkı bulunan Fenerbahçe, deplasmanda Galatasaray'ı yenerek aradaki farkı 3'e indirmek arzusunda. Şampiyonluk yarışında moral olarak daha geride olmasına rağmen Fenerbahçe Galatasaray'ı yenmek için bilenmiş durumda. Sarı Lacivertli ekip puan farkını 3'e indirerek son hafta Galatasaray'ın yenilmesini beklemek istiyor.

OKAN HOCA'NIN KADROSU BELLİ!

Galatasaray'da rekor üstüne rekor kıran Okan Buruk, Fenerbahçe maçında ideal kadrosu ile sahaya çıkacak. Kalede Muslera, önde Abdülkerim Bardakçı, Nelsson, solda Kaan Ayhan, sağda Köhn ile savunma hattını kuracak. Ortasahada vazgeçilmez ikili haline gelen Kerem Demirbay ile Torreira yer alırken, sağ kanatta Ziyech, sol kanatta Barış Alper oynayacak. Tabiki de ileri uçta Lig'e damga vuran Icardi başlayacak.

FENERBAHÇE'DE BAZI PÜRÜZLER VAR!

Kadroda sakatlıklardan dolayı sezon boyunca çok sorun yaşayan İsmail Kartal, Galatasaray karşısında sahaya önemli oyuncularından eksik olarak çıkıyor. Livakovic ile kaleyi gole kapatmayı amaçlarken, defansta Becao'nun sakatlanması sonrasında sıkıntıya düşen İsmail Kartal, Djiku ile defansı sağlama almayı amaçlıyor. Djiku'nun yanında Çağlar Söyüncü oynarken, solda Osayi-Samuel, sağda ise Ferdi görev yapacak. Ortasahada İsmail'in eksikliği can sıkarken, sahada Fred ile Szymanski'nin yer alması bekleniyor. Sağ kanatta Cengiz'e şans verecek olan Kartal, yine sol kanatta Tadic'i kullanacak. İleri uçta ise gol krallığında Icardi ile yarış içinde olan Dzeko oynayacak.

Bakmadan Geçme