• Haberler
  • Spor
  • Çorum FK Kocaelispor Play Off Maçı Canlı İzle!

Çorum FK Kocaelispor Play Off Maçı Canlı İzle!

Çorum FK Kocaelispor Play Off Maçı Canlı İzle!... Çorum FK ile Kocaelispor, Trendyol 1. Lig Play-off Çeyrek Final maçında karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Çorum FK – Kocaelispor, Trendyol 1. Lig Play-off Çeyrek Final maçı, 16-05-2024 Perşembe günü TRT Spor, Bein Sports 2, kanallarından yayınlanacak. Maçın başlama saati 20:00.

Çorum FK Kocaelispor Play Off Maçı Canlı İzle!

Çorum FK ve Kocaelispor, Trendyol 1. Lig play-off mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Karşılaşmanın ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati merak konusu oldu. Tek maç üzerinden oynanacak mücadeleyi kazanan takım play-off yarı finaline kalacak. Sezonu üçüncü tamamlayan Sakaryaspor, doğrudan play-off finalinde yer alıyor. Çorum FK - Kocaelispor karşılaşmasını Emre Kargın yönetecek. Süper Lig’e yükselmek isteyen Kocaelispor, deplasmanda rakibi karşısında kazanmak istiyor. Çorum FK ise kritik mücadele öncesinde hazırlıklarını tamamladı.

Çorum FK ve Kocaelispor arasında oynanacak play-off maçını Emre Kargın yönetecek. Mücadele 16 Mayıs Perşembe günü saat 20.00’da başlayacak. Karşılaşma TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

Çorum FK - Kocaelispor eşleşmesinin galibi yarı finalde Bodrum FK - Boluspor maçının kazananı olan Bodrum FK ile rakip olacak.

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN BU LİNKİ KULLANABİLİRSİNİZ!

Bakmadan Geçme