Frostpunk 2 Çıkış Tarihi Belli Oldu

İlk oyunu ile kendine sadık bir kitle yaratan Frostpunk, ikinci oyunu ile birlikte ilk oyunun da üstüne koyarak oyuncuları sevindirmeye geliyor. Peki ikinci oyun ne zaman çıkacak?

2018 yılında yayınlanan ilk oyun bize hayatta kalmak için zorlu kararlar verdirirken bir yandan da bu kararların sonuçlarıyla yüzleşirken karışık duygular yaşatıyordu. Alternatif bir 1800’ler sonunda geçen yapımda, iklim krizi patlak vermiş ve tüm dünya karla kaplanmıştır. Soğukta az sayıda hayatta kalan mültecileri kontrol ettiğimiz oyunda onları bu soğuk cehennemde hayatta tutmaya çalışırken bir yandan da ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz.

İlk oyunun yukarda bahsettiğimiz oynanışı birçok oyuncu tarafından çok beğenildi ve oyun da oldukça iyi satış rakamlarına ulaştı. Kendine has bir kitle de edinin oyunun devamı için beklemeye koyulduk. Nihayet 5 yılın ardından Frostpunk 2 bir oynanış videosu ve çıkış tarihi ile birlikte kendini gösterdi.

Çıkış Tarihi

Geçtiğimiz günlerde yapılan XBOX Partners Showcase etkinliğinde oynanış videosu ile birlikte bir çıkış tarihi de paylaşıldı. Frostpunk 2, 25 Temmuz 2024 tarihinde çıkışını yapacak. Ayrıca oyun ilk günden Game Pass kütüphanesine eklenecek.

Frostpunk 2 Türkçe mi gelecek?

İlk Frostpunk oyunu Türkçe dil desteğine sahip olması sayesinde ülkemizde de oldukça popüler oldu. Türkçe dil desteğinin yanında stratejik ve taktiksel oynayışı da ülkemiz oyuncuları tarafından sevilen bir oyun olmasını sağladı. Hikayesinin oldukça ciddi ve önemli olduğu bir oyunu Türkçe oynamak da Türk oyuncuların oyuna ekstra olarak bağlanmasını sağladı

Tüm bu saydıklarımız ve Türkiye’deki satış rakamları yapımcı şirket 11 Bit Studio’ya da ulaşmış olacak ki, Frostpunk 2 de ilk günden Türkçe olarak oynanabilecek.

Bakmadan Geçme