Ferdi Kadıoğlu, İngilizleri Kendine Hayran Bıraktı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında Yunan temsilcisine elenirken Ferdi Kadıoğlu, performansıyla kendisini izlemeye gelen Arsenal'in scout ekibini hayran bıraktı.


Avrupa’nın dev kulüplerinin transfer listesinde olan Fenerbahçe’nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu, İngiliz devi Arsenal'in scout ekibini bir kez daha kendisine hayran bıraktı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında Yunanistan’ın Olympiakos takımını konuk eden ve penaltılarda tura veda eden Fenerbahçe’de sahanın en iyi oyuncularından birisi genç yetenek Ferdi Kadıoğlu oldu.

Bir süredir İngiliz devi Arsenal’in kıskacında olan milli oyuncuyu dünkü maçta izlemeye gelen scout ekibi, Ferdi Kadıoğlu’nun performansına hayran kaldı.

Londra ekibi temsilcilerinin Olympiakos maçında Ferdi Kadıoğlu’na tam not verdiği ve transferin biran önce gerçekleşmesi yönünde rapor hazırlayacakları öğrenildi.

Ferdi Kadıoğlu, bu sezon sarı-lacivertli formayla tüm kulvarlarda 45 maça çıktı. 24 yaşındaki futbolcu, bu karşılaşmalarda 3 gol atıp 4 asist yaptı.