• Haberler
  • Spor
  • Fenerbahçe Galatasaray Maçını Hangi Hakem Yönetecek?

Fenerbahçe Galatasaray Maçını Hangi Hakem Yönetecek?

Süper Lig'de bu hafta yine tarihi bir maç oynanacak. Ezeli rakip Fenerbahçe ile Galatasaray Ülker Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. 24 Aralık Pazar günü saat 19:00' başlayacak karşılaşmayı hangi hakemin yöneteceği merak konusu oluyor.

DEV DERBİ PAZAR GÜNÜ

 

Fenerbahçe Galatasaray mücadelesinin günü ve saati merak ediliyor. Süper Lig’de zirve mücadelesi veren Fenerbahçe ve Galatasaray 18. haftada karşı karşıya geliyor. Dev derbide taraftarı önünde ezeli rakibi Galatasaray’ı mağlup etmek isteyen Fenerbahçe’de gözler yıldız oyuncu Dzeko’nun sağlık durumuna çevrildi. Fenerbahçe’den yapılan açıklamada Dzeko’nun sağ ayak arka adelesinde zorlanma olduğu ifade edildi. Dev derbiye yıldız oyuncunun yetiştirilmesi için tedaviye başlandı. Liderlik yarışını yakından ilgilendiren mücadele öncesinde erteleme maçları hafta içi oynanacak. Gözler ise Fenerbahçe Galatasaray derbisine çevrildi.

HANGİ OYUNCULAR CEZALI? HANGİLERİ SAKAT?

Fenerbahçe'de Kayserispor maçında kırmızı kart gören Fred ve Mert Hakan Galatasaray derbisinde kadroda yer almayacak. Sakatlığı bulunan Dzeko'nun durumu ise maç günüde netleşecek.

Fenerbahçe Spor Kulübü’nden Dzeko için yapılan resmi açıklamada “ Profesyonel Futbol A Takımı oyuncularımızdan Edin Dzeko’nun antrenman sonrası yaşadığı ağrı şikayeti sonrası Ataşehir Hastanesi’nde MR görüntülenmesi gerçekleştirilmiştir.

Yapılan tetkikler neticesinde sağ ayak arka adalesinde zorlanma tespit edilen oyuncumuzun tedavi süreci başlatılmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız. “ ifadeleri kullanıldı. Yıldız ismin derbiye yetişip yetişmeyeceği henüz bilinmiyor.

Konuk takım Galatasaray'da ise sakatlığı bulunan Sanchez'in sağlık durumu hakkında henüz açıklama yapılmadı. Maç öncesinde oynayıp oynamayacağı belli olacak olan Sanchez'in pazar günü derbiye yetişme ihtimali var.

Ayrıca Karagümrük maçında sarı kart cezalısı olan ve yerine Günay'ın oynadığı Muslera pazar günündeki derbide forma giyecek. Sağlık sorunları yaşadığı belirtilen Zaha Karagümrük maçında ikinci yarı oyuna girmişti. Dernide Zaha'nın ilk 11'de başlaması bekleniyor.

MUHTEMEL 11'LER:

Fenerbahçe: Livakovic, Osayı Samuel, Djiku, Serdar Aziz, Ferdi Kadıoğlu, Crespo, Szymanski, İrfan Can, Tadic, Cengiz Ünder, Dzeko

Galatasaray: Muslera, S. Boey, Sanchez, Abdulkerim Bardakçı, Barış Alper Yılmaz, Kaan Ayhan, Torreira, Hakim Ziyech, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Icardi

MAÇIN HAKEMİ KİM?

24 Aralık Pazar günü saat 19:00'da başlayacak Fenerbahçe Galatasaray derbisinin hakemi henüz açıklanmadı.

Bakmadan Geçme