• Haberler
  • Spor
  • Fatih Terim Lige Havlu Attı! Panathinaikos'un Şampiyonluk Şansı Kalmadı

Fatih Terim Lige Havlu Attı! Panathinaikos'un Şampiyonluk Şansı Kalmadı

Yunanistan'ın Panathinaikos takımı, büyük umutlarla takımın başına getirdiği Fatih Terim ile de şampiyonluğa ulaşamadı.

Yunanistan Süper Ligi'nde Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos'un ligin bitimine 1 hafta kala şampiyon olma şansı matematiksel olarak da bitti.

Çok büyük umutlarla Türkiye'de büyük başarılara imza atmış olan Fatih Terim'i takımın başına getiren Yunan ekibi, ligin 35. haftasında deplasmanda PAOK'a 4-1 mağlup oldu. Bu sonuçla birlikte bitime 1 hafta kala PAOK liderliğe yükselirken, onun 6 puan gerisinde kalan Panathinaikos ise şampiyonluk şansını yitirdi.

Toumbas Stadyumu'nda oynanan maçta PAOK'un gollerini 37. dakikada Taison, 72. dakikada penaltıdan Andrija Zivkovic, 89. dakikada Adelino Vieira ve 90. dakikada yine Andrija Zivkovic atarken, Panathinaikos'un tek golünü 78. dakikada Alexander Jeremejeff attı. Panathinaikos'ta Samet Akaydin, karşılaşmayı yedek kulübesinde tamamladı.

Bu sonuçla birlikte PAOK bitime 1 hafta kala AEK'in de deplasmanda Olympiakos'a 2-0 mağlup olması sonrası liderliğe yükselirken, liderin 6 puan gerisinde kalan Panathinaikos'un şampiyonluk şansı matematiksel olarak kalmadı.

Bakmadan Geçme