• Haberler
  • Oyun
  • Fallout London Ertelendi. Peki Ne Zaman Çıkacak?

Fallout London Ertelendi. Peki Ne Zaman Çıkacak?

Şu sıralar dizisiyle beraber epey bir popüler olan Fallout serisinin en son oyunu olan Fallout4, çıkışının ardından neredeyse 10 sene geçmesine rağmen oyuncu sayısıyla rekorlara koşuyor. Halihazırda yeni nesil güncellemesi alan serinin son tek kişilik oyunun modları bu durumdan nasıl etkilendi?

Şu sıralar dizisinin de etkisiyle yeniden rekor oynanış sayılarına ulaşan oyuna yıllardır yeni nesil güncellemesi oyuncular tarafından bekleniyordu. Gelecek bu güncelleme ile oyun yeni nesil konsollar için daha yüksek grafik ayarı seçenekleri sunmasının yanında görsel olarak da seviye atladı. Ancak gelen bu güncelleme modlar için tam bir kâbus oldu. Özellikle de Fallout London için.

 

Fallout London esasında tamamen hayran yapımı bir içerik olsa da şimdiye kadar yapılmış en büyük Fallout 4 DLC’lerine kafa tutacak kadar geniş bir içeriğe sahip. Büyük savaştan sonra bizi Londra’ya götürecek bu modu heyecanla bekleyen binlerce Fallout hayranı bulunuyor.

 

 

FALLOUT London ne zaman çıkacak?

25 Nisan tarihinde çıkışını yapan yeni nesil güncellemesi oyun için yapılmış birçok modun dengesini alt üst etmiş durumda. Bundan en büyük nasibi de 4 yıldır geliştirilen Fallout London aldı. Modun yapımcılarının verdiği bilgiye göre modun yeni versiyona uyarlanması bir hayli sürecek. 4 yıllık emeklerinin çöpe gitmesini istemeyen yapımcılar, modun tamamlanması için ellerinden geleni yapmakta olduklarını belirtiyorlar. Modun ne zaman çıkış yapacağı ise şu anda belirsizliğini koruyor.

MUHABİR

Bakmadan Geçme