• Haberler
  • Oyun
  • Fallout 4 Yeni Nesil Güncellemesi Ne Zaman Çıkacak?

Fallout 4 Yeni Nesil Güncellemesi Ne Zaman Çıkacak?

Şu sıralar dizisiyle beraber epey bir popüler olan Fallout serisinin en son oyunu olan Fallout4, çıkışının ardından neredeyse 10 sene geçmesine rağmen oyuncu sayısıyla rekorlara koşuyor. Peki oyuna yeni nesil güncellemesi ne zaman gelecek?

Şu sıralar dizisinin de etkisiyle yeniden rekor oynanış sayılarına ulaşan oyuna yıllardır yeni nesil güncellemesi oyuncular tarafından bekleniyordu. Gelecek bu güncelleme ile oyun yeni nesil konsollar için daha yüksek grafik ayarı seçenekleri sunmasının yanında görsel olarak da seviye atlayacak. Ayrıca yeni kostüm ve görevlerin de ekleneceği belirtilen güncellemede, yeni çıkan dizinin de izlerini görmek mümkün olacak. Bu da güncellemenin diziyle paralel bir biçimde ilerlediğini ortaya koyuyor.

 

Bu yeni görevlerden en büyüğü ise Enclave Remnants. Enclave Remnants, Savaş Öncesi kabal The Enclave'i Fallout 4 hikayesine dahil edecek. "Geçmişin Yankıları" adlı bu yeni görevde, Enclave'in tehlikeli ideolojilerini yaymasını ve Commonwealth'te bir yer edinmesini engellemeye çalışacağız.

 

Güncelleme ne zaman çıkacak?

 

Güncelleme 25 Nisan tarihinde çıkışını yapacak. Dizinin bitmesiyle beraber çıkması planlama açısından oldukça başarılı. Güncelleme Xbox Series X/S, Playstation 5 ve PC platformları için çıkışını yapacak.

MUHABİR