• Haberler
  • Oyun
  • Witcher 3 Gwent Kartları Satın Alınabiliyor Mu?

Witcher 3 Gwent Kartları Satın Alınabiliyor Mu?

Milyonlar satan Witcher 3 oyununda şüphesiz birçok cevher yatmakta, ancak biri var ki hepsinden öte. Peki bu cevher gerçek hayatta da bulunabiliyor mu?

Şüphesiz Witcher 3 oyun tarihinin en büyük ve ünlü oyunlarından birisi. Oyunun içeriği bir yana oyunu oynayanların belki de en büyük eğlencelerinden birisi de oyunun içindeki mini kart oyunu Gwent. Oyuna ilk başlayanların pek anlam veremediği, ancak es kaza üzerine gittiklerinde sadece 50 saatlerini bu mini oyuna ayırdıkları bir gerçek. Gwent kesinlikle oyunların içinde yer alan en iyi kart oyunlarından birisi, hatta belki de en iyisi. Ancak maalesef her güzel şeyde olduğu gibi bu oyunun da bir sonu var, oyunda Gwent oynayacak bütün NPC’ler ile oynadıktan sonra tamamlanmış hissediyorsunuz ve oynayacak biri kalmıyor. Tabi gerçek hayatta oynamak isterseniz başka!

 

Gwent’i gerçek hayatta da oynamak mümkün

 

Gwent, Witcher 3 ilk piyasaya sürüldüğünde, oyunun yapımcısı CD Project Red, Gwent kartlarını resmi bir şekilde satışa sunmuştu. İlk başta 4 destesi bulunan oyunun, ilerleyen zamanlarda gelen Blood and Wine DLC’si ile birlikte bir destesi daha olmuş oldu. Toplam 5 desteye ulaşan oyunun desteleri yok satıyordu. Ancak zamanla ilginin azalması ile şirket, kartların üretim ve satışını durdurdu. Şu anda piyasada hala bu kartları bulmak mümkün, ancak bunlar lisanslı olmayan imitasyonlar.

MUHABİR

Bakmadan Geçme