Esra Erol'da Serdar Yaba kimdir?

3 Yıllık Eşi Hüseyin'i geri dönecem diyerek evden giden Minka Meryem Yıldız sevgilisi Serdar Yabaya kaçtı detaylar haberimizde

Minka Meryem Yıldız, Esra Erol'a konuk oldu. 3 Yıllık Eşi Hüseyin'e geri döneceğim diyerek evden giden Milka Meryem Yıldız arkadaşımın yanına gittiğini söyleyerek Hüseyin'in parasını alarak kaçtı.

Meryem internette müstehcen yayın yaptığını ifade ederek Serdar ile de internette tanıştığını söyledi. Minka "Hüseyin ile karı koca gibi değildik arkadaş gibi olduğumuzdan dolayı arayış içinde olduğum için yayın yapıyordum" dedi. Hüseyin, Serdar'ın eşine santaj yaptığını söyleyerek "siber suçlara sikayet etmeye gittik ama Meryem yoldan geri dönüp senden ayrılmak istiyorum" diyerek tepki gösterdİ dedi.

Minka eşinden boşanıp Serdar ile evleneceği söyleyerek eşi Hüseyin'in paraları ile Serdar'a kaçtı. Esra Erol ise "Hüseyin'i sevmiyor isen neden evlendin arı gibi çiçekten çiceğe dolaşma" diye tepki gösterdi.Hüseyin ise "her şeye rağmen çocuklarım için Meryem ile barışmak istiyorum" demesi üzerine, Meryem "Serdar için çocuklarımı ve Hüseyin'i de silerim" ifadelerini kullandı. 

Meryem'in sevgilisi canlı yayına gelecek mi?

detaylar geliyor....

Bakmadan Geçme