Erdoğan: "İstanbulu CHP zulmünden kurtarmalıyız"

Yeniden Büyük İstanbul Mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP VE Ekrem İmamoğlu'na sert konuştu

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Bu kadim şehir bu CHP zulmünden 31 Mart’ta kurtarmamız gerekiyor. İstanbul yeniden sahiplerine kavuşsun” dedi. Başkan Erdoğan, İstanbul'da Gerçekleştirdiği Mitingde İstanbulluları Selamladı Başkan Erdoğan, büyük bir coşkuyla karşılandığı İstanbul mitinginde sevgi ve şükranlarını dile getirdi.

İstanbul'un Tarihi ve Kültürel Değerlerine Vurgu

İstanbul'un tarihi ve kültürel önemine vurgu yaparak, şehrin mazlumlara sığınak olduğunu ve sanat eserine dönüştüğünü belirtti.

31 Mart Seçimlerinin Önemi ve Yeni Döneme Hazırlık

Başkan Erdoğan, 31 Mart seçimlerinin İstanbul için kurtuluş anı olduğunu ve yeni bir dönemin kapılarını açacaklarını ifade etti. Murat Kurum ile birlikte İstanbul'a yeni bir dönem başlatacaklarını söyledi.

Hizmet Odaklı Siyaset ve Milli İrade Bayramı

İstanbul'un hizmetlerinde yeni bir dönemi başlatmayı ve milli iradeyi bayram haline getirmeyi hedeflediklerini belirten Başkan Erdoğan, Ramazan Bayramı'na kadar bu hedefe ulaşacaklarını söyledi.

Muhalefet Eleştirisi ve İstanbul'un Mevcut Durumu

Başkan Erdoğan, muhalefeti eleştirerek, İstanbul'un mevcut durumunu çöp, çamur ve çukur olarak nitelendirdi ve halka vaatlerini yerine getiremeyen bir muhalefetin olduğunu vurguladı.

Başkan Erdoğan'ın mitingdeki konuşması, İstanbul'un geleceğine dair umut verici vaatlerle birlikte mevcut durumu eleştiren bir yaklaşımı yansıtıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan:

 “Ekrem denen arkadaş buraya göreve başladıktan sonra ne değişti? Başladıktan sonra ne değişti? Akıllı belediyecilik diyor. Nerede akıllı belediyecilik?"

Bakmadan Geçme