• Haberler
  • Spor
  • Edin Dzeko Olympiakos'un Yıldızına Göndermede Bulundu Sosyal Medya Yıkıldı

Edin Dzeko Olympiakos'un Yıldızına Göndermede Bulundu Sosyal Medya Yıkıldı

Fenerbahçe'nin yıldızı Dzeko, kura çekiminde Yunan temsilcisinin çıkması üzerine Olympiakos'da forma giyen Jovetic'e göndermede bulundu.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Union Saint-Gilloise'yı eleyerek çeyrek finale yükselen Fenerbahçe Yunanistan'ın Olympiakos takımı ile eşleşti. 

Fenerbahçe ilk maçı deplasmanda oynayacak.

Sarı-lacivertlilerin kaptanı Edin Dzeko, eşleşmeyi kulüp televizyonuna değerlendirdi.

Olympiakos'la  oynanacak maçta iyi bir sonuç almak istediklerini dile getiren Dzeko eşleşmeyle ilgili, "Tabii ki en önemlisi orada oynayacağımız maçta elimizden gelenin en iyisini yapıp güzel bir sonuç almak olacak. Onların dün oynamış olduğu turun ikinci maçını izledik. Gerçekten etkileyiciydi, etkilendiğimi söylemeliyim. 6-1 kazandılar ama bizle olan eşleşmelerinde şanslarının % 50-50 olduğunu düşünüyorum. Çünkü bu seviyede olan her takım iyi, dolayısıyla şansları eşit görüyorum." dedi.

ORADA GÖRÜŞMEK ÜZERE

Fenerbahçe'nin yıldızı Dzeko, kura çekiminde Yunan temsilcisinin çıkması üzerine Olympiakos'da forma giyen Jovetic'e göndermede bulundu.

Kendisini çeken kameraya karşı dönerek Olympiacos’da forma giyen Jovetic’e: parmak sallayarak “Orada görüşmek üzere Jovetic" diyen Dzeko'nun görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Görüntülerin paylaşılmasıyla milyonlarca kullanıcı beğeni ve yorum yağmuruna tuttu. Taraftarlar Olympiakos'la oynanacak ilk maçta turu geçecek sonuç alacaklarına inandıklarını belirtti.

Fenerbahçe, Olympiakos ile ilk maçı 11 Nisan'da Pire'de, rövanşı 18 Nisan'da Kadıköy'de oynayacak.

Bakmadan Geçme