Call of Duty Game Pass'e Gelecek Mi?

Geçtiğimiz günlerde yapılan Xbox Podcast'i ile Diablo 4'ün Game Pass'e geleceği müjdesinin verilmesinin ardından oyuncular Call of Duty'nin de Game Pass'e gelip gelmeyeceğini merak etmeye başladılar. Peki CoD Game Pass'e gelecek mi?

Xbox şirketinin geleceği ile ilgili yapılan podcast sırasında Phil Spencer Diablo 4'ün 28 Mart'ta Xbox Game Pass'e geleceğini açıkladı. Spencer, "Diablo IV'ün 28 Mart'tan itibaren 34 milyon Game Pass abonesi tarafından hem PC hem de Xbox konsollarında oynanabileceğini paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz" sözlerine yer verdi. Bunun üstüne bir de Call of Duty için yeni sezon ile birlikte Game Pass’e gelebilir manasında bir göz kırptı. Aynı konuşma içerisinde geçen bu imadan sonra oyuncular Call of Duty’nin yeni sezonunu merakla beklemeye başladı.

Call of Duty Game Pass’e ne zaman gelir?

İmada bulunulmuş olsa da daha herahngi kesin bir şey olduğunu söylemek doğru olmaz. Ancak 2023 yazında çıkışını yapan Diablo 4’ün bir sene geçmeden Game Pass’e eklenmesi ile diğer Activision-Blizzard oyunları için de yeşil ışık yakılmış oldu. Muhtemelen ilk etapta eski CoD oyunları Game Pass’de oynanabilir olacaktır. Ardından serinin en son çıkan oyunu Modern Warfare 3’ü de bu yılın sonlarına doğru Game Pass kütüphanesinde görmemiz oldukça olası.

Bakmadan Geçme