• Haberler
  • Spor
  • Bu Akşam Süper Lig'in Şampiyonu Belli Olabilir!

Bu Akşam Süper Lig'in Şampiyonu Belli Olabilir!

Süper Lig'de 36.hafta maçları bugün saat 19:00'da başlayacak. Bütün maçlar aynı anda oynanacak. Şampiyonluk yarışında son düzlüğe girilirken, akşamki maçların bitimiyle bu sezonun şampiyonunun belli olma ihtimali bulunuyor.

Süper Lig'in 36.haftasında 10 maç aynı saatte başlayacak. Son haftalarda genellikle yapılan bu uygulama bu sezonda da devam ettiriliyor. TFF'nin aldığı karar gereği Süper Lig'deki bütün karşılaşmalar 19:00'da başlayacak.

Bu Akşam Süper Lig'in Şampiyonu Belli Olabilir!

ŞAMPİYON BUGÜN BELLİ OLABİLİR!

Süper Lig'de şampiyonluk yarış son haftalara kadar artarak devam etti. Gerek saha içinde gerekse saha dışında Galatasarayla Fenerbahçe arasında yoğun bir rekabet yaşandı. Sezonun bitmesine 3 hafta kala Galatasaray Fenerbahçe'den 6 puan önde yer aldı. Bugün oynanan maçta Fenerbahçe'nin puan veya puanlar kaybetmesi, Galatasaray'ın da kazanması durumunda Sarı Kırmızılı ekip şampiyonluğunu ilan edecek.

GALATASARAY KARAGÜMRÜK DEPLASMANINDA!

Şampiyonluğuna kesin gözüyle bakılan Galatasaray bugün Fatih Karagümrük karşısında sahaya çıkacak. 96 puanla zirvede yer alan Galatasaray, 15.sırada yer alan ve 37 puanla düşme hattına çok yakın olan Fatih Karagümrük ile zorlu mücadeleye çıkacak. Galatasaray geçtiğimiz hafta Lig'in en yüksek puanını toplayarak rekora imza atmıştı. Bu maçı kazanması durumunda 99 puanla rekorunu tazeleyecek. Fatih Karagümrük ise 37 puanla 15.sırada yer alıyor. Düşme hattından sadece 2 puan uzakta bulunan Fatih Karagümrük Galatasaray'a kaybederse, Gaziantep ve Hatay'ın kazanması durumunda düşme hattına gerileyecek.

FENERBAHÇE KAYSERİSPOR'U KONUK EDİYOR!

Matematiksel olarak hala şansı bulunan Fenerbahçe Kayserispor'u konuk edecek. Galatasaray'ın Fatih Karagümrük karşısında puan kaybetmesi umuduyla Kayserispor karşısında farklı bir havaya girecek olan Fenerbahçe derbi öncesinde moral depolamak istiyor. Son 5 maçın 2'sinde berabere kalan Fenerbahçe'de hesaplar Galatasaray'a göre yapılırken son 3 maçını da kazanarak şampiyonluk için mücadele verme hedefi var. Kayserispor ise geçtiğimiz haftalar kazandığı Pendik maçı ile rahat bir nefes almıştı. Lig'den düşme tehlikesini atlatan Kayserispor'u şuan için motive edecek bir durum bulunmuyor. 41 puan ile 13.sırada yer alan Kayserispor son 5 maçında 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 de mağlubiyet ile oynadı.

GELECEK HAFTA GALATASARAY-FENERBAHÇE DERBİSİ VAR!

Süper Lig'in 36.haftası bugün aynı saatte oynanacak 10 maçla tamamlanacak. Şampiyonluk yarışında Galatasaray ile Fenerbahçe kritik bir maça çıkacak. Galatasaray ile Fenerbahçe arasında puan farkı açılmazsa veya azalırsa gelecek hafta oynanacak derbi maçı daha da önemli hale gelecek. Eğer Galatasaray bugün şampiyonluğunu ilan ederse gelecek hafta derbi maçı sıradan bir maça dönüşebilir!

Bakmadan Geçme