Bitlis'te Neler Oluyor Başlığı Neden Gündem Oldu

Sosyal medya platformu X'te en çok konuşulan konuların başında BitlisteNelerOluyor başlığı yer aldı. Milyonlarca kullanıcı Bitlis'te Neler Oluyor? Başlığı neden gündem oldu? sorusunun cevabını merak etmeye başladı. Cevabı haberimizde...

Dünyada en çok kullanılan sosyal medya platformlarının başında hiç şüphesiz X geliyor. Milyonlarca kullanıcısı bulunan X'te konuşulan ve gündem olan konularda insanların ilgisini çekiyor ve neden gündem olduğu merak ediliyor.

Sosyal medya platformu X'te en çok konuşuşan konulardan birisi olan #BitlisdeNelerOluyor başlığı milyonlarca kullanıcıda merak uyandırdı.

X'teki bu başlık; Bombacı Mülayim olarak tanınan polis memurunun gözaltına alındığı haberleri üzerine yapılan yorumlar sebebiyle oluştu.

İddiaya göre Bombacı Mülayim, kendisine Bitlis’teki bir polis memurundan gelen mesajı sosyal medyadan paylaşıyor.

İçerikte Bitlis İl Emniyet Müdürü ve yine polis memuru olan eşi eleştiriliyor. Bunun üzerine Pazar günü Bitlis İl Emniyet Müdürü, Bitlis’ten esas numarası alıyor.

TEM'dem den bir komiser ve polis, Bombacı’nın polis olarak görev yaptığı Trabzon’a gidiyor. Trabzon’dan arama kararı alıp Bitlis’e geliyorlar, dün akşam da ek gözaltı süresi alınıyor, yarın sabah ifadesi alınacak.