• Haberler
  • Spor
  • Beşiktaş'ta Yeniden Şenol Güneş Sesleri

Beşiktaş'ta Yeniden Şenol Güneş Sesleri

Süper Lig'in 25. hafta kapanış karşılaşmasında deplasmanda Kayserispor ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş'ta taraftar yeniden Şenol Güneş'i istiyor.

Süper Lig sezon başından beri istediği futbolu oynayamayan ve takımın başına 4'üncü teknik direktörü getiren Beşiktaş'ta kötü gidişat bir türlü engellenemiyor. 

Ligin 25. haftasında deplasmanda Kayserispor ile oynana karşılaşmanın 0-0 bitmesi ve etkili bir futbol ortaya konamaması siyah-beyazlı taraftarları adeta çıldırttı.

Sezona Şenol Güneş ile başlayan, ardından Burak Yılmaz ile devam eden, daha sonra Rıza Çalımbay'ı takımın başına getiren Beşiktaş yönetimi bir türlü kötü gidişe engel olamayınca Rıza Çalımbay ile de yollarını ayırarak ligin 20. haftasında takımı Portekizli teknik adam Fernando Santos'a emanet etti.

Santos, takımın başında çıktığı ilk karşılaşma olan VavaCars Fatih Karagümrük maçından 3 puanla ayrılınca taraftar umutşanmıştı. 

Ancak aradan geçen 5 hafta sonrasında Beşiktaş'ta değişen çok fazla birşey olmadı.

Portekizli teknik adamın siyah-beyazlı takımın başında çıktığı 6 maçta; 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik alırken 6 haftada sadece 8 paun toplayabildi.

Taraftar Yeniden Şenol Güneş'i İstiyor

Son olarak Kayserispor beraberliği, Beşiktaş taraftarını çileden çıkardı ve sosyal medyada Şenol Güneş kampanyası başlatıldı.

Binlerce taraftar takımın başına yeniden Şenol Güneş'in geçmesi gerektiği yönünde paylaşımlar yaparken Şenol Güneş ismi sosyal medya platformu X'te en çok konuşulan konular arasına girdi.

Tevrübeli teknik adam daha önce iki kez Beşiktaş'ın teknik direktörlük görevini yürütmüştü. Takımın başına yeniden geçmesi halinde 3. kez göreve gelmiş olacak.

Beşiktaş yönetiminin teknik direktör konusunda nasıl bir yol izleyeceği ilerleyen haftalarda netlik kazanacak.

Bakmadan Geçme